0 af 0 for ""

Mødelokale

København

Dehns Palæ

Indretning af det historiske Dehns Palæ

Mørke farvenuancer, naturmaterialer og et udvalg af Finn Juhls eksklusive møbeldesigns fremhæver husets særlige arkitektur, stemning og detaljerigdom.

Lokation
København
År
Realiseret, 2018
Samarbejdspartnere
House of Finn Juhl | Møller & Rothe
Stolerække
Mødelokale i Dehns Palæ

Dehns Palæ er en bevaringsværdig, klassisk Københavnerejendom beliggende som nabo til Marmorkirken og Amalienborg. Indretningen af ejendommens erhvervslokaler, som i dag huser en dansk filantropisk fond, rammer en nøje afstemt balance mellem bygningens detaljerigdom, historiske arkitektur samt behovene hos en moderne erhvervsarbejdsplads.

Ejendommen er i dag indrettet med åbne kontorlandskaber, lounge, receptionsområde, stillezoner, enkeltmandskontorer og et særligt innovationsrum, der kan indrettes til forskellige formål – bl.a. til gruppearbejde, uformelle møder med sofagrupper, foredrag eller arrangementer med samarbejdspartnere.

“I indretningen af Dehns Palæ har vi arbejdet indgående med at genskabe og bevare så meget af rummenes oprindelige udtryk som muligt samtidig med, at vi har skulle indrette en professionel og moderne arbejdsplads. I stedet for at modarbejde og skjule husets mange skævheder, har vi med et konsekvent materiale- og farvevalg arbejdet på at fremhæve dem, så de indgår som en aktiv del af indretningen.”
Mette Gravergaard, kreativ leder for Spaceplanning og Indretning

Indretningen af Dehns Palæ er karakteriseret af mørke, kraftfulde farvenuancer, som fremhæver og understøtter rummenes arkitektur, træværk, høje paneler og fyldningsdetaljer. Farveskalaen går igen gennem hele indretningen, og anvendes også til at skabe små nicher og mindre, afgrænsede zoner i rummene.

Mødelokale
Mødelokaler

Naturmaterialer og eksklusivt dansk møbeldesign

Hele indretningen er præget af en konsekvent materialeholdning, hvor naturmaterialer som bruneret kobber, natursten, træ, uld og anilinlæder, der alle er materialer som patinerer smukt, går igen i alle rum. Desuden er gardiner, gulvtæpper og polstrede møbler med til at forbedre akustikken og skabe en taktil varme og en imødekommende stemning.

For at komplementere den klassiske ejendoms smukke rum, er der udvalgt arkitekttegnede møbler fra House of Finn Juhl – Onecollection til mange af palæets rum. Blandt andet er den signifikante Council Chair, som er designet af Kasper Salto og Thomas Sigsgaard anvendt i indretningen af kontorets store mødelokale, ligesom at udvalgte Finn Juhl møbler pryder indretningen.

Space planning
Vil du vide mere om vores projekter?
Send os dit spørgsmål og vi kontakter dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.