0 af 0 for ""

Sweco Transform Award

Sweco Transform Award

Har du udarbejdet et nytænkende afgangsprojekt?

Brænder du for at transformere vores byer og samfund i en mere bæredygtig retning? Og har du udarbejdet et nytænkende afgangsprojekt, der beskæftiger sig med den grønne omstilling af vores bygninger, byrum, infrastruktur, miljø, energi- eller klimaløsninger?

Så er Sweco Transform Award til dig!

Med Transform Award ønsker vi nemlig at anerkende dig, din viden og dine ideer. For skal vi designe bedre byer og samfund, så kræver det, at vi samarbejder på tværs af fagligheder. Det kræver, at de skarpeste hoveder – unge som erfarne – deler viden og visioner.

Vi anerkender årets bedste projekt med en præmie på 50.000 kr.

Sådan indstiller du dit afgangsprojekt

Hvem kan være med?

Alle afgangsstuderende på en kandidatuddannelse, professionsbachelor, diplomingeniøruddannelse eller erhvervsakademiuddannelse i Danmark kan indstille deres afgangsprojekt eller speciale til prisen. Om du har uddannet dig til arkitekt, ingeniør, bygningskonstruktør, biolog, byplanlægger eller softwareudvikler er mindre vigtigt.

 

Det eneste, vi kræver, er, at dit projekt beskæftiger sig med den bæredygtige transformation af vores byer og samfund.

Sådan indstiller du dit projekt

Det er nemt at indstille dit projekt eller speciale. Du skal:

  • Sende os et resumé (abstract) af projektet. Resumeet skal formidle projektets problemformulering, hovedkonklusioner og løsningsforslag, og må max fylde en A4-side. Resumeet skal være på enten dansk eller engelsk.
  • Sende os en udtalelse om afgangsprojektet/specialet fra projektets vejleder/vejledere. Udtalelsen skal fylde max en halv A4-side.
  • Del også meget gerne evt. visualiseringer, skitser, afbildninger af modeller, 3D-modeller eller lignende, som indgår i dit projekt.

 

Du indstiller dit projekt ved at udfylde og sende os formularen nederst på siden senest d. 15. august.

 

Desuden vil vi være glade for, hvis du vil sende os en kort selfie-video på 2-4 minutter optaget på en smartphone, hvor du præsenterer dig selv; din uddannelsesbaggrund og projektets emne. Dette er dog ikke et krav.

 

Filmen sendes med WeTransfer til SM-DK-swecotransformaward@sweco.dk. Husk at angive tydelig afsender på filmen.

 

Alle personoplysninger oplyst i forbindelse med indstilling af et projekt til Sweco Transform Award vil kun blive opbevaret så længe, det er nødvendigt for voteringen og udvælgelsen af en vinder.

 

Læs mere om, hvordan vi håndterer og behandler personoplysninger her: sweco.dk/privatlivspolitik

Kriterier for indstilling

  • Du skal være forfatter til projektet for at kunne indstille det til prisen.
  • Både projekter løst individuelt og i en gruppe kan indstilles.
  • Projektet skal være bedømt i perioden fra den 1. maj 2021 til den 15. august 2022.
  • Projektet skal kunne benyttes frit til formidling til offentligheden og må dermed ikke være underlagt en fortrolighedserklæring.

Præsentér dine ideer for branchens skarpeste profiler

Som deltager i Sweco Transform Award får du samtidig en unik mulighed for at præsentere din viden og dine ideer for en jury ledet af Sweco Danmarks CEO Dariush Rezai og et skarpt dommerpanel af anerkendte profiler og eksperter, der deler vores ambition om at accelerere den bæredygtige omstilling af byggeriet og samfundet.

Blandt de indstillede afgangsprojekter og specialer udvælges nemlig en håndfuld finalister, der går videre til en finalepræsentation foran dommerpanelet. Går du videre til finalen, er du med i opløbet om prisen og præmien på 50.000 DKK.

Vi glæder os til at lære af dig!

Juryen

Dariush Rezai
CEO / Sweco Danmark

Dariush Rezai har været CEO i Sweco Danmark siden 2017, hvor bæredygtighed er ét af vores strategiske indsatsområder. Inden Dariush kom til Sweco har han siddet i ledende internationale stillinger hos Eltel Networks og NCC Construction. Dariush er uddannet cand.polit. og har otte års erfaring som strategikonsulent hos Accenture, Deloitte og Arthur Andersen.

Dan Johannes Pham
Medstifter & bæredygtighedsekspert / Home.Earth

Dan Johannes Pham er bæredygtighedsekspert hos ejendomsudvikleren Home.Earth, hvor han udvikler selskabets bæredygtighedstilgang og -strategi. Dan er uddannet ingeniør med flere års erfaring fra rådgiverbranchen. Dan har en kandidatgrad i bæredygtig energi og en diplomgrad i byggeri fra DTU, hvor han i dag er tilknyttet som ekstern lektor. Dan er anerkendt af Sustainable Change Makers – et netværk for unge tankeledere indenfor bæredygtighed.

Harpa Birgisdottir
Professor / Forskningsgruppeleder for Bygningers bæredygtighed / BUILD AAU

Harpa Birgisdottir fra Aalborg Universitet er én af landets fremmeste eksperter, når det handler om byggeriets klimapåvirkning. Hun har markeret sig stærkt både nationalt og internationalt med sin forskning i bæredygtigt byggeri – herunder bygningers klimabelastning, LCA-metoder og -beregninger samt cirkulær økonomi. Et arbejde, der blandt andet er bærende for den danske strategi for bæredygtigt byggeri, og som også har vakt international interesse.

Johan Hallgren Madsen
Bæredygtighedschef / NREP

Johan Hallgren Madsen er bæredygtighedschef for NREP – én af de førende ejendomsinvestorer og innovatorer i Norden. Johan arbejder for at integrere vedvarende energi i byggeriet og drive NREP’s ambitiøse ’Net Zero commitment’ om at opnå en komplet CO2-neutral ejendomsportefølje. Johan er uddannet cand.polit med en baggrund inden for vedvarende energi fra Ørsted.

Frederik Waitz Søborg
Vicedirektør / Green Building Council Denmark

Frederik Waitz Søborg arbejder i kraft af sin rolle som vicedirektør i Green Building Council Denmark for at udbrede bæredygtighed i byggeriet på tværs af alle aktører i branchen.

Frederik er uddannet i politisk kommunikation og ledelse fra CBS og har i flere år arbejdet som forandringsleder med erfaring fra bl.a. DI og Dansk Byggeri, hvor han har drevet bæredygtighedsprojekter og politiske indsatser i organisationerne.     

Ansøg nu!

Indstil dit projekt til Sweco Transform Award
senest d. 15. august 2022.

Deadline og vigtige datoer

15. august

Vi modtager indstillinger til Sweco Transform Award til og med mandag d. 15. august.

Efter d. 15. august screenes og udvælges et finalefelt blandt de indstillede opgaver, der går videre til den afsluttende finale.

10. september

Bliver dit projekt udvalgt til finalen, får du direkte besked senest fredag 10. september.

Har du ikke hørt fra os senest d. 10. september, betyder det at du ikke er gået videre til finalen og vi giver dig skriftlig besked herom.

28. september

Finalister inviteres til en mundtlig præsentation 28. september.

Her bedømmes og præmieres årets vindende projekt af dommerpanelet, ledet af Sweco Danmarks CEO Dariush Rezai.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Emilie Holmbo Jensen

Kommunikationspartner

Anton Broholm

Digital kommunikationspartner

Ansøg her!

Sweco Transform Award anerkender det bedste afgangsprojekt, der beskæftiger sig med den bæredygtige transformation af vores byer og samfund. Ansøgningsfrist d. 15. august 2022.
  • Max. file size: 29 MB.
  • Max. file size: 29 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Copy link
Powered by Social Snap