0 af 0 for ""

TJM Logistik

Taastrup

TMJ

Sorteringscentral og logistikcenter

For den danske medicinalgrossist og -distributør, Tjellesen Max Jenne, har Swecos arkitekter og specialister i Retail & Logistik ydet arkitektrådgivning i forbindelse med TMJ’s nye to-etagers logistik- og distributionsbygning i Taastrup.

Den 9.130 m2 store bygning bruges som sorteringsanlæg for medicinalindustrien til apoteker og skal med sine højteknologiske løsninger fremover sikre en endnu bedre sorteringsanlæg for medicinalindustrien til apotekterne.

Lokation
Taastrup
År
Realiseret, 2020
Bygherre
Logistic Contractor Danmark A/S
Areal
9.130 m²
Ydelser
Arkitekt- og logistikrådgivning
TJM Logistik
TJM Logistik

TMJ’s nye logistikcenter ligger tæt på Ring 5 og Roskildevej og er udformet som et samlet volumen, med sort base ved varelevering og logistikhåndtering og en lys 1. sal som åbner op ved personalefaciliteter. Indgangspartiets markering med en markant baldakin og en skærm som både fungerre som adskillelse mod logistikhåndteringen og leder kunder og personale ind til indgangspartiet.

Skærmen skiller et rekreativt, offentligt tilgængeligt forområde med personale- og gæsteparkering, fra det bagvedliggende sorteringsanlæg og tilhørende gård- og lastbil-parkering.

Den nye bygning rummer højlager, kølerum og sikringsrum til håndtering af stærk medicin og to rum til farlig godsvæsker og luft. Derudover er der skabt to etager med moderne kontorfaciliteter i form af kontorer, møderum, omklædning, baderum og kantine for ansatte og besøgende.

TJM Logistik

Vil du vide mere om vores projekter?

Send os dit spørgsmål og vi kontakter dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.