0 af 0 for ""

P-hus Bispebjerg facade

København

P-hus Bispebjerg

Et vartegn for Bispebjerg Hospital

Visionen for projektet var at indpasse det nye parkeringshus, så det tilpasser sig det eksisterende hospitalsområde og den bymæssige kontekst, samtidig med at det fungerer som vartegn for Bispebjerg Hospital.

P-hus Bispebjerg facadedetaljer
P-hus Bispebjerg trappe
Lokation
Bispebjerg Hospital
År
Realiseret, 2015
Bygherre
Region Hovedstaden
Areal
20.500 m2

Parkeringshuset, som udgør første del af udbygningen af det historiske og fredede hospitalskompleks på Bispebjerg. Udover parkeringsfunktionen har vi indarbejdet en udsigtsbalkon, der danner ramme om særlige kig og nye oplevelser.

Tagterrasse og skatermiljø

Derudover har vi indarbejdet en taghave på niveau 4, som indrettes med et landskabeligt træklædt møbel der omkranser en lille grøn plæne – som en moderne nedskaleret variant af de grønne haver der kendetegner Bispebjerg Hospital. Her er det muligt at fordrive den korte ventetid i en grøn oase, let tilbagetrukket fra byens støj omgivet at klatregrønt.

Forpladsen til parkeringshuset er en urban plads under ramperne, der danner ramme for et skatermiljø og et opholdsareal, som byder besøgende, personale og naboer indenfor i et hus, som er mere end blot et p-hus. Det er en oplevelse.

Vil du vide mere om vores projekter?

Send os dit spørgsmål og vi kontakter dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.