0 af 0 for ""

Tårnby, Hedehusene, Nivå, Ballerup

Plushusene

Bæredygtigt bofællesskab på tværs af generationer

Plushusene er bæredygtighedscertificerede bofællesskaber, hvor primært børnefamilier og aktive voksne i alderen 55+ bor sammen side-om-side. I sammensætningen af beboerne tages højde for at blande alderstrin og par/singler for at sikre et velfungerende bofællesskab på sigt. På flere lokationer rundt i landet opføres Plushusene-konceptet, som alle har et særligt fokus på bæredygtighed og fællesskab.

Lokation
Tårnby, Hedehusene, Nivå, Ballerup
Bygherre
Plushusene (Casa Group og NREP)
Status
Igangværende
Ydelser
Arkitektrådgivning
Samarbejdspartnere
SLA Architects
Visualiseringer
SLA Architects

I Plushusene bor beboerne til leje hver for sig i moderne, vedligeholdelsesfrie rækkehuse eller lejligheder. Herfra er der fri adgang til et fælleshus med mange aktivitetsmuligheder og fælles udearealer med legeplads, opholdszoner, orangeri og nyttehaver. Opbygningen giver mulighed for, at beboerne kan til- og fravælge fællesskabet og privatlivet efter behov og ønsker. Dertil er det aktive liv prioriteret med mulighed for løbeklubber, kortklubber, zumba, boldspil m.m.

10-12 lokationer rundt i landet

Plushusenes første bofællesskab i Hedehusene står færdigt, og de næste bofællesskaber er på vej i Nivå, Ballerup og i Tårnby. Der forventes opført 10-12 større certificeret bæredygtige ejendomskomplekser i Danmark med i alt ca. 2000 boliger, der placeres i naturskønne omgivelser i udkanten af større byer.

Alle Plushusene opføres i lækre og funktionelle kvalitetsmaterialer, der har en miljødeklaration og boligerne udføres i lavenergiklasse 2018 og opvarmes med grøn energi. Plushusene planlægges certificeret efter DGNB Guld. Målet er ikke at opnå et certifikat i sig selv, men i høj grad at opnå værdier, der har positiv indvirkning på driftsøkonomien og miljøet og dermed livskvaliteten og tilknytningen i bofællesskabet.

Vil du vide mere om vores projekter?

Send os dit spørgsmål og vi kontakter dig.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.