0 af 0 for ""

PFA - flerbrugerhus

København

PFA Flerbrugerhus i Nordhavn

Nyt fællesdomicil certificeret med DGNB Guld

Flerbrugerhuset er et nyt fælles domicil, som skal huse mange virksomheder. Det nye byggefelt er en del af revitaliseringen af PFA’s hovedsæde, Marina Park, og ligger derfor i forlængelse af det transformerede bygningsværk.

Lokation
København
År
2020-2023
Bygherre
PFA Ejendomme
Areal
9.500 m²
Samarbejdspartnere
Ingeniørfirma Oluf Jørgensen A/S

Moderne og fleksibelt fællesdomicil med op til 17 lejemål

Det nye byggeri på ca. 9.500 m2, har naturligt afsæt i Marina Park, men manifesterer dog sin egenart selvstændigt som et karakterfuldt, moderne og levende hus i samspil med den nye bydannelse i Nordhavn. Bygningen planlægges som et selvstændigt erhvervsbyggeri – et “flerbrugerhus” og kontorhotel med mange kontorlejemål i et fuldt serviceret  DGNB Guld-hus.

Idéen om at skabe et fælles kontorhus tager afsæt i potentialet om at delefaciliteter skaber synergier og fællesskaber, og har det potentiale at kunne skabe en langt større anvendelsesmulighed for alle huset brugere. Hver enkelt virksomhed får herigennem flere strenge at spille på ved at udnytte husets mange fællesfaciliteter, som ellers kun store domiciler vil kunne matche.

Der er derfor lagt særligt fokus i udformningen af husets fællesarealer, hvor det er projektets mission at få skabt både effektive og fleksible kontorlejemål, gode rammer omkring de enkelte arbejdspladser og fleksibilitet for de enkelte virksomheder i størrelse og organistationsbehov. Dertil at skabe brede rammer for fællesarealerne og de funktioner, som skal understøtte en moderne arbejdsplads, involvere og inkludere de enkelte i fællesskaber og mulighed for netværk til alles gavn.

Arkitekturen skal her gøre den forskel at kunne tilbyde generøse rammer omkring fællesarealerne, som tilskynder husets aktører og brugere til at tage del i husets muligheder.

Flerbrugerhuset tager form
Inde i flerbrugerhuset

Vil du vide mere om vores projekter?

Send os dit spørgsmål og vi kontakter dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.