0 af 0 for ""

Amagerbrogade

København

Ny Amagerbrogade

Bedre vilkår for by- og handelsliv og plads til de bløde trafikanter

Vi har stået for projektledelsen af helhedsplanen for Ny Amagerbrogade. Projektet omfattede borgerinddragelse, procesplanlægning og løsningskatalog med projektering, anlægsoverslag samt udbudsmateriale. Formålet er at gøre handelsmiljøet på Amagerbrogade mere attraktivt, bl.a. ved at skabe bedre forhold for fodgængere og cyklister samt skabe gode opholdsmuligheder, fx med mere plads og flere gadetræer.

Endvidere får buspassagerer et højere serviceniveau ved stoppesteder.

Lokation
København
Klient
Københavns Kommune
Partnere
Orbicon | Andersen & Grønlund ApS | Schønherr
Fagområde
Vej- og signal
Status
2020 – 2021
Amagerbrogade
Amagerbrogade
Amagerbrogade

Ca.  3 km af Amagerbrogade er ombygget til strøggade. Amagerbrogade er en del af plusnettet og regionens supercykelstinet – busser og cyklister har således høj prioritet. Projektet omfatter borgerinddragelse, procesplanlægning og løsningskatalog med projektering, anlægsoverslag samt udbudsmateriale.

Vi har stået for projektledelse af helhedsplanen, som blev politisk godkendt i 2014, og hele overfladeløsningen for Amagerbrogade. Vi har desuden varetaget projekteringsledelse og koordinering af en omfattende løsning for klimatilpasning og skybrudssikring. Vores underrådgivere har varetaget projektering af klimaløsningen.

Amagerbrogades nye udtryk skal skabe bedre vilkår for byliv og handelsliv og bedre plads til de bløde trafikanter.
– Københavns Kommune

Vil du vide mere om vores projekter?

Send os dit spørgsmål og vi kontakter dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.