0 af 0 for ""

Løgismose

København

Løgismose

En indretning som understøtter værdier, identitet og historie

Løgismose er et 700 m² high-end madmarked på Nordre Toldbod i København indrettet i tråd med Løgismoses gennemarbejdede koncept og identitet. Vi har bistået Løgismose med arkitektrådgivning i etableringen af det store madmarked som rummer et stort udvalg af førsteklasses madvarer, take-away, vin, oste, specialiteter og lækkerier – fra udvikling til realisering af koncept og indretning af forretningen, alt sammen i tråd med Løgismoses gennemarbejdede koncept og identitet.

Løgismose
Løgismose
Lokation
København
År
Realiseret, 2015
Bygherre
Løgismose
Areal
700 m²
Løgismose
Løgismose

Helstøbt indretning

Det underliggende koncept for forretningen er at udtrykke Løgismoses værdier, unikke identitet og historie. Løgismose har gennem sin historie været kendetegnet af mod og rebelsk tankegang, som har medført vilje og energi til at gå nye veje. Derved satte Løgismose sat nye standarder for mad og vin og øgede den brede forståelse for det gode liv. Denne fortælling kommer nu til udtryk i butikkens helstøbte og afslappede indretning.

Butiksindretningen er designet med et dynamisk flow gennem forretningen, suppleret med aktive områder, der gør udvalgte produkter attraktive for kunderne. Løgismoses produkter afspejles i et eksklusivt valg af materialer i butikkens indretning.

I butikkens layout og indretning har vi arbejdet med et udvalg af luksuriøse materialer i uventede kombinationer. Udtrykket i Løgismose’ nye delikatesseforretning er velkommende og afslappet, men har samtidig den rette kant og karakter.

Løgismose
Løgismose

Vil du vide mere om vores projekter?

Send os dit spørgsmål og vi kontakter dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.