0 af 0 for ""

Jysk Park sæderækker

Silkeborg

JYSK Park

Optimale sportslige rammer for tilskuere og spillere i Silkeborg

Ambitionen for det nye stadion var at give Silkeborg IF samt Silkeborg by og omegn et nyt, stærkt image og et sportsligt vartegn.

I arbejdet med det nye superliga-stadion har vi haft fokus på at skabe et stadion, der både arkitektonisk og funktionelt tilbyder optimale ramme for spillere og tilskuere, og som kan brande Silkeborg nationalt og give byen værdi.

Lokation
Silkeborg
År
2017
Bygherre
Silkeborg IF Invest A/S | Silkeborg Kommune
Areal
7.000 m² inkl. kælder og teknikarealer
Samarbejdspartnere
Ingeniørfirmaet Søren Jensen

Tribune-anlæg til 10.000 tilskuere

JYSK Park er skabt med et sammenhængende tribune-anlæg der omkranser banen hele vejen rundt, og som giver plads til op mod 10.000 tilskuere.  Langsiderne er kurvede, hvilket giver en mere afrundet og omsluttende baneoplevelse og bygningsmæssig karakter. Den sluttede form sætter naturligt banen i centrum, hvilket intensiverer tilskueroplevelsen. Tribuneanlægget er delt op i en nedgravet og en hævet del og der imellem en niveaufri service-flade med ølboder og toiletfaciliteter. På den måde er der – uanset hvor man befinder sig under kampen – visuel kontakt til banen.

I ankomstbygningen findes der sponsorfaciliteter for erhvervslivet med blandt andet Skybox og VIP lounge. Arealerne er bygget sammen med tribuneanlægget, så man også herfra kan bidrage til stemningen under kampen.

Jysk Park tribune

Vil du vide mere om vores projekter?

Send os dit spørgsmål og vi kontakter dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.