0 af 0 for ""

Formula Automobile

Kgs. Lyngby

Formula Automobile

Markant arkitektur og iøjnefaldende design for bilentusiaster

Det nye store bilhus i Lyngby rummer, udover Ferrarier og Maseratier, både kontorer, servicefunktioner og en bar – alt sammen skabt ud fra strømlinede italienske standarder kombineret med et nordisk præg i arkitekturen.

Formula Automobile
Formula Automobile
Lokation
Kgs. Lyngby
År
Realiseret, 2018
Bygherre
Benjamin Capital ApS
Areal
6.095 m² | 2.881 m² P-kælder
Samarbejdspartnere
Niras | Emcon A/S | Samuel Staalgren | Thomas Ahler

Italiensk brandidentitet og dansk imødekommenhed smelter sammen i det 8.500 kvadratmeter store bilhus, der ligger eksponeret ud til Helsingørmotorvejen. De specifikke designkrav fra producenten og et ønske om et nordisk udtryk er resulteret i den markante arkitektur, der drager øjnene og styrker eksponeringen af de eksklusive biler.

Hele huset er tænkt, så det ikke tager opmærksom fra bilerne. Det er gjort ved at tænke i kontraster – bilerne er kendt for at være blanke og organiske, mens huset er rent og enkelt i sit design – dog med elementer i kontrastfarver. I facaderne er der arbejdet med stramme, matte og kubiske former, som giver en dynamisk og tredimensionel facade. I facaden er der åbninger, som kan bruges til udstilling af biler, og som også skaber bevidste lyseffekter i forhold til udstillingen af biler i interiøret.

Formula Automobile
Formula Automobile

Dansk tilføjelse til det italienske udtryk

Bilhusets danske præg kommer fx til udtryk i bilhusets bar. Baren er som udgangspunkt ikke en del af Ferraris bilhuse – men er en dansk tilføjelse, hvor bilentusiaster kan mødes. Her opstår en indbydende stemning, der sætter rammen for fællesskab og dyrkning af interessen for biler og motorsport.

Bilhuset rummer også et moderne state of the art værksted. Desuden er huset opført efter tidens tendenser med solceller på taget og regnvandsfilter til grundvand.

Formula Automobile
Formula Automobile
Formula Automobile
Vil du vide mere om vores projekter?
Send os dit spørgsmål og vi kontakter dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.