0 af 0 for ""

Markedschef til Offshore Miljøopgaver

Ansøgningsfrist

2023-02-28

Jobtitel

Markedschef - Infrastruktur, vand og miljø

Lokation

Hele landet

Har du lyst til at arbejde tæt med 60 miljøfaglige kollegaer og blive en del af vores division Infrastruktur, Vand og Miljø? Så er du måske vores næste kollega.

I vores tværfaglige fællesskab, kan du nemt byde ind med din viden når vi hjælper vores kunder bl.a. indenfor store anlægs- og infrastrukturprojekter – og vi er ivrige efter at få dine inputs med.

“Vi er en faglig meget forskelligartet afdeling, der arbejder meget tæt sammen både i afdelingen, men også med vores dygtige tekniske kollegaer i de andre afdelinger. Vi nyder det tætte samarbejde vi har på tværs og det spændende arbejdsfællesskab i grænsefladerne”

Afdeling

Miljøafdelingen i Sweco er en meget forskelligartet afdeling. Når du arbejder hos os, skal du være indstillet på at være i afdelingen med mange forskelligartede miljø fagligheder på tværs af alle vores teams og kontorer. Vi drives af at arbejde sammen, hjælpe hinanden og levere et produkt af faglig høj kvalitet. Vi er ikke nødvendigvis de største, men vi vil være de bedste og have det bedste kollegaskab.

Vi søger en markedschef indenfor Offshore Miljøvurderinger

Lige nu søger vi en markedschef der er dybt inde i processen for miljøvurderinger og miljøkonsekvensvurderinger og alle de discipliner der ligger heri, når der arbejdes med Offshore projekter. Vi leder efter en kandidat der gerne vil indgå som fagleder for miljøsporet for Energiøen i Nordsøen, hvor Sweco er rådgiver, og som samtidigt har et drive og et ønske om at bygge Offshore miljø op i Sweco Danmark. Arbejdet vil ske i tæt samarbejde med vores Markedschef for den tekniske del af Offshore arbejdet, vores udenlandske kollegaer og team- og afdelingsledelsen.

Vi søger over hele landet, og ligegyldigt hvor du vælger at arbejde, er du sikret en hverdag med masser af samarbejde og idéudveksling. På alle lokationer har vi nemlig samlet vores arkitekter, ingeniører, konstruktører og mange andre kloge hoveder i tværfaglige teams.

Dine arbejdsopgaver

Som Markedschef for Offshore Miljøopgaver vil du blive ansvarlig for:

  • Fagleder på miljøsporet ifm. vores arbejde som Bygherrerådgiver på etablering af Energiøen i Nordsøen
  • Udvikling af Offshore Miljøarbejdet i Sweco Danmark
  • Samarbejde med vores kollegaer i Sweco i Europa
  • Tilbudsgivning og udbygning af marked og kunder
  • Samarbejde med bl.a. vores markedschef for den tekniske del af Offshore markedet

Om dig

Du har skarpe kommunikations- og samarbejdsevner, som du forstår at gøre brug af over for både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Du finder glæde i at arbejde i et miljø, hvor der er tempo og masser af skiftende arbejdsopgaver – men hvor vi værner om hinanden og om vores velfortjente fritid.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • At du er uddannet ingeniør, biolog, geolog eller lignende
  • Solid erfaring inden for fagområdet, herunder gerne erfaring fra større projekter i et politisk miljø, men dette er ikke et krav
  • Erfaring indenfor rådgiverbranchen, herunder Offshore miljøopgaver – nok til, at du har styr på projekternes forskellige faser og kan spotte eventuelle udfordringer, inden de finder sted, men også gerne erfaring fra en kommune

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Så skynd dig at sende os din ansøgning og CV på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d. 28. februar.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til i Øst Danmark at kontakte teamleder Heidi Stranddorf på mail: heidi.stranddorf@sweco.dk, tlf.: 9132 9534. I Vest Danmark kan du kontakte teamleder Louise Skytte på mail: louiseskytte.clausen@sweco.dk, tlf.: 24767204.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

 

Louise Skytte

Afdelingschef / Miljø

Heidi Stranddorff

Teamleder / Miljø Øst

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap