0 af 0 for ""

Erfaren el-ingeniør til tværfagligt team i Silkeborg eller Aarhus

Ansøgningsfrist

2021-06-07

Jobtitel

Erfaren el-ingeniør til tværfagligt team i Silkeborg eller Aarhus

Lokation

Århus eller Silkeborg

Brænder du for at arbejde med projektering med en høj grad af fagligt ansvar? Har du en solid baggrund inden for design af elinstallationer og lyst til at videreudvikle dine kompetencer

Du bliver del af et dynamisk projektteam, der lægger stor vægt på førsteklasses samarbejde

Vi oplever i stigende grad efterspørgsel på vores kompetencer til projekter inden for skoler, pharma, universiteter, boliger samt ombygning, renoveringsprojekter og teknisk bygherrerådgivning.

Som el-ingeniør skal du aktivt være med til at sikre en høj kvalitet i gennemførelsen af vores projekter inden for disse områder.

Du bliver også ansvarlig for:

– Varetagelse af rådgivning, projektering, fagledelse, tilsyn samt kvalitetssikring vil være væsentlige opgaver i din dagligdag.

– Gennemførelse og koordinering af fagprojektets ydelser, stade, økonomi og fremdrift i samarbejde med kunde og projektleder.

– selvstændigt projektering inden for hele det el-tekniske område på de projekter, du tilknyttes.

Desuden indgår du som projektdeltager i forskellige projektgrupper på tværs af organisationen og bidrager naturligt med den nyeste viden inden for dit fag.  Du har gerne et eller flere specialer inden for el-området, som du brænder for, samtidig med, at du stadig er interesseret i at udvide din faglige ekspertise og gerne lærer fra dig.

Som el-ingeniør hos os i el-teamet – og i Sweco generelt – kommer du ind i en virksomhed i rivende udvikling med et fagligt stærkt miljø og gode og kompetente kolleger. Du får i høj grad mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt, og være med til at præge virksomhedens fremtid. Vi tror nemlig på, at medindflydelse, selvstændighed og fleksibilitet i jobbet giver tilfredse medarbejdere og gode resultater. Vi fokuserer på vidensdeling og samarbejde på tværs af kompetencer og faglighed i vores dagligdag.

Afhængigt af din bopæl, kan du blive tilknyttet vores kontorer i enten Aarhus eller Silkeborg.

Du har relevant baggrund, er selvkørende og trives med et stort ansvar

Du har min. 5 års erfaring som rådgivende ingeniør og gerne med en baggrund som elektriker. Du har en allround og grundlæggende viden om projektering af stærkstrømsinstallationer og -anlæg samt erfaring med svagstrømsinstallationer.

Derudover så har du god erfaring med projektering og beskrivelse af stærkstrøminstallationer, og er fortrolig med koordinering af de tekniske installationer samt tværfagligt samarbejde i større teams.

Du arbejder systematisk og konsekvent. Du er selvkørende og tager ansvar og ejerskab for dine opgaver. Du er tilgængelig og imødekommende over for dine kunder og har fokus på dit netværk. Hos os bliver du en del af et tværfagligt miljø, hvor boldene er mange og to dage ikke altid er ens, og sådan et miljø stortrives du i. Du har gode formuleringsevner både mundtlig og skriftlig på et professionelt niveau.

Sådan søger du stillingen

Er du interesseret, og vil du vide mere om stillingen og dens mange muligheder, er du velkommen til at kontakte teamleder Karsten Harald på tlf. 53 86 94 53. Brug linket for at sende din ansøgning gennem vores online rekrutteringssystem med relevante dokumenter gerne i dag og senest d. 7. juni 2021.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.