0 af 0 for ""

Ambitiøs fagleder til konstruktionsgruppen i Odense

Ansøgningsfrist

2022-07-30

Jobtitel

Konstruktion, ingeniør

Lokation

Odense

I Byggeridivisionen er vi ca. 320 ansatte fordelt på afdelinger i København, Odense, Kolding, Viborg, Herning, Silkeborg, Aarhus og Aalborg. Vi dækker alle klassiske ingeniørdiscipliner som ­konstruktioner, el, VVS og ventilation samt en lang række specialist­områder som energioptimering og ­bære­dygtighed inkl. certificering af byggeri, indekli­ma, bygningsakustik, bygnings­automatik, brand, avancerede konstruktioner samt byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering.

Sweco Odense har landet mange nye projekter og vi kigger ind i en stabil pipeline som betyder at kontoret vil vækste over de kommende år. I Odense har vi fokus på at opbygge et stærkt team sammen med vores arkitektkollegaer og kollegaer fra vores andre divisioner.

Alsidig hverdag med spændende opgaver

Du bliver tilknyttet Swecos lokale kontor midt i Odense med ca. 70 medarbejdere. Byggeri-enheden tæller knap 40 faglige og engagerede kolleger. En afdeling, hvor der lægges vægt på selvstændig opgavevaretagelse og ansvar, og hvor vi værner om vores uformelle arbejdsform og tætte kollegaskab.

Det faglige niveau er højt i vores team, og sparring med de øvrige konstruktionsafdelinger i landet giver os endnu flere kræfter.

Vi er en afdeling, hvor vi bestræber os på at skabe de bedste rammer for vores fælles faglige og personlige udvikling, og hvor der er store personlige udfoldelsesmuligheder. En afdeling, hvor der lægges vægt på selvstændig opgavevaretagelse og ansvar, og hvor vi værner om vores uformelle arbejdsform og tætte kollegaskab.

Du vil således få stor medindflydelse i din egen faglige udvikling i tæt samarbejde med nærmeste leder. Du vil også opleve, hvordan den integrerede rådgivning for alvor er slået igennem, og hvordan hvert team indeholder både arkitekter og ingeniører i tæt samarbejde.

Erfaren fagleder som brænder for udvikling og læring

Du er faglig dygtig, brænder for faget og har det drive, der kræves i vores firma, hvor ansvaret og beføjelserne er fordelt decentralt og helt ude på projekterne. For os er det allervigtigste, at vi leverer det projekt kunden efterspørger, og at alle projektmedarbejdere deltager i den tværfaglige dialog. Du får ansvaret for projektering af bærende konstruktioner, og fagtilsyn, inden for såvel nybyggeri, ombygning og renovering.

Derudover får du ansvaret for at bistå konstruktionsgruppen med sparring samt sikre udvikling af gruppens faglige niveau.

Vi forestiller os, at du er uddannet konstruktionsingeniør og har nogle års erfaring med projektering og ledelse af projekter inden for bærende konstruktioner. Du har erfaring med konstruktionsfaget fra rådgiverbranchen og er vant til både at sidde med større, komplekse projekter men også gerne erfaring med ombygningsprojekter, renoveringsopgaver o. lign.

Du er struktureret i dit arbejde og går til projekterne på denne måde og har evnen til at gennemskue det statiske princip i eksisterende konstruktioner. Da der er meget kommunikation i jobbet (dialog med kunder, dialog med kollegaer, arbejdsbeskrivelser m.m.) er det vigtigt, at du formulerer dig klart og præcist i skrift og tale.

Er du certificeret konstruktionsingeniør vægter det positivt, men er ikke et krav. Der vil være mulighed for at blive certificeret som en del af din ansættelse hos Sweco.

Kontakt

Vil du vide mere om stillingen, dens mange muligheder og udfordringer og Sweco som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Per Svop på mobil: 53721102.

Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter gerne i dag og senest d. 30 juli 2022. Vi holder løbende samtaler. Vi modtager ikke ansøgerne på mail.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.350 kolleger. I Europa er vi i alt 17.500 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

 

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap