0 af 0 for ""

Nordlys rendering

Aalborg

Norlys kontordomicil

Nyt kontordomicil for Norlys 700 medarbejdere i første række mod Limfjorden

Når Norlys samler alle sine nordjyske aktiviteter på Aalborgs havnefront bliver det med Swecos arkitekter som arkitektrådgiver. Sammen med A. Enggaard og NIRAS har vi vundet projektet, der skal skabe en spændende, ny arbejdsplads for omkring 700 medarbejdere.

Byggeriet på 12.000 m² placeres i første række mod Limfjorden og indgår således som en del af Aalborgs skyline og vil fremstå som et ikon på havnefronten.

Lokation
Aalborg
Bygherre
Norlys
Ydelse
Arkitektrådgivning
Areal
Ca. 12.000 m2
År
Forventes realiseret i 2024
Atrium hos Nordlys
Indergård

Èt sammenhængende domicil certificeret med DGNB Guld

Konceptet for Norlys’ nye domicil tager udgangspunkt i en arkitektonisk, en funktionel og en bæredygtig tilgang til bygningens udformning. Formen bearbejdes, således alle tre emner bliver forenet i ét sammenhængende kontordomicil.

Bygningens form vinkles imod Limfjorden og mod nord, og på den måde skabes der flest mulige arbejdspladser med udsigt til vandet, hvilket er en stor kvalitet for husets medarbejdere og optimalt for at undgå overophedning – 85 % af alle arbejdspladser i bygningen med designet sikret udsigt til Limfjorden. I bygningen vil alle etager opleves forskelligt – både via indretning, men også på grund af de forskellige etagestørrelser. Atriet er husets hjerte, og her vil summe af liv og aktivitet. Der vil være kig mellem etagerne og forskellige funktioner skaber grobund for synergier på tværs af etager og afdelinger.

Vinklingen af tagfladen betyder desuden, at den 12.000 m2 store bygningen alligevel fremstår imødekommende ved ankomst fra byen, ligesom det skrånende tag står grønt og bliver en naturlig del af det omkringliggende landskab. På bygningens øverste del af den sydvendte tagflade indarbejdes solceller.

Vil du vide mere om vores projekter?

Send os dit spørgsmål og vi kontakter dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.