0 af 0 for ""

Den gamle posthusgrund i Allerød - Sweco Danmark

Allerød

Den gamle Posthusgrund

Gode rammer for detailhandel og beboelse

Allerød Kommunes bymidte, Posthusgrunden, styrker dens position som et attraktivt boligområde. Her har Sweco Architects været arkitektrådgiver og stået for samtlige delydelser fra skitseforslag til aflevering, herunder konceptudvikling, identitet, trafik, logistik som projektering.

Projektet bidrager til at styrke Allerød bymidtes position som et attraktivt boligområde, og danner samtidig gode rammer for både detailhandel og beboelse. I samarbejde med projekteamet har vi haft særligt fokus på at integrere byggeriet i den nuværende bystruktur, og ved hjælp af separering af kundeflow, beboerflow og trafik er byggeriets form med til at skabe nye pladser og byrum – som tilsammen bidrager til kulturlivet og det sociale liv for de lokale i Allerød.

Lokation
Lillerød, Allerød Kommune
Bygherre
Innovater
Status
Realiseret, 2016
Ydelser
Arkitektrådgivning
Areal
1500 m² butikker I 2100 m² bolig

Vinder af Allerød Kommunes Arkitekturpris 2021!

Prisen går til et byggeri, som har givet Allerød Kommune et nyt byhus der både har turdet gå nye arkitektoniske veje og samtidig evnet at spille sammen med byens kontekst. Det er i dette møde at byggeriet løfter sig og gør sig fortjent til Allerød Kommunes Arkitekturpris 2021″, lyder juryens begrundelse for at præmiere Den Gamle Posthusgrund.

Den gamle posthusgrund i Allerød - Sweco Danmark
Den gamle posthusgrund i Allerød - Sweco Danmark
Vil du vide mere om vores projekter?
Send os dit spørgsmål og vi kontakter dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.