0 af 0 for ""

+++boligkoncept Sunds overview

Sunds

+++boliger i Sunds

Fleksible og energiproducerende +++ boliger i Sunds

De 26 nye +++ boliger på Alfagrunden i Sunds, nord for Herning, er designet, så de kan imødekomme individuelle behov for forskellige beboere. Den nye bebyggelse er fordelt på 20 rækkehuse i to plan og seks mindre boliger i ét plan.

Lokation
Sunds
År
Realiseret, 2018
Bygherre
Herning Kommune
Samarbejdspartner
FællesBo
Areal
5.820 m²

Et specialdesignet boligkoncept

Hele den nye bebyggelse er designet som lavenergiboliger på baggrund af Sweco Architects specialudviklede koncept +++ boliger. Boligerne er bl.a. opført med solceller på taget, med batteripakke der kan lagre energi, ventilationssystem med balanceret ventilation samt miljøvenlige varmepumper. Samtidig er boligerne også opbygget af et system med en højisoleret klimaskærm og højisolerede vinduer, der bevirker, at boligerne vil producere mere energi, end de forbruger.

Konkret betyder det, at beboerne kan forvente lave forbrugsudgifter på fx el og varme og dermed en meget lav husleje. Derudover har boligerne et væsentligt lavere energiforbrug, end hvad kravene fra Bygningsreglementet 2020 stiller.

+++boligkoncept Sunds rendering

Både udvendigt og indvendigt er der anvendt miljøvenlige byggematerialer, som kræver minimal vedligeholdelse, og som bidrager til et godt og sundt indeklima.

Boligernes store vinduespartier bringer masser af lys ind i opholdsrummene samtidig med, at solcellerne på husenes tage sikrer, at husene producerer energi i en mængde, der dækker ikke bare husets forbrug, men også kan dække øvrige normale behov.

Alle boliger har syd- eller vestvendte altaner eller haver, mens der centralt i området etableres et fælles opholdsareal med optimal orientering mod solen – arealet er indrettet med henblik på ophold og aktiviteter for beboere og besøgende, så der skabes grundlag for møder på tværs af områdets beboere.

Vil du vide mere om vores projekter?
Send os dit spørgsmål og vi kontakter dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.