0 af 0 for ""

Tegnestuen i Silkeborg 5

Rådgivende Ingeniører Odense

I Sweco er vores fagligt stærke kontorchefer fordelt på alle vores lokationer, og vi sikrer dermed både kunder og kolleger nærvær, handlekraft og vilje til samarbejde. Vores ledere er der, hvor beslutningerne skal træffes, og vi tager dem direkte og kompetent.

Vores kontor i Odense og tilhørende beslutningskompetence er vores fynske kunder og kollegers sikkerhed for lokal forankring, lokal begejstring og lokal vilje til succes i hele området. Vi er her ganske enkelt for at føre kundernes visioner ud i livet og vores lokale tilstedeværelse giver os de bedste vilkår for at lykkes, der hvor kunderne og projekterne er.

Kontakt vores eksperter i Odense

Find en rådgivende ingeniør i Odense til præcis dit projekt

Står du over for et byggeprojekt, og vil du sikre dig fx, at alle standarder bliver overholdt, eller ressourcerne bliver udnyttet bedst muligt – både under og efter byggeforløbet?

Med en rådgivende ingeniør, der altid har en finger på pulsen inden for sin branche, kan du opnå dét. Det gælder, uanset om det er nybyggeri, renovering eller ombygning af eksisterende ejendom. Du får hjælp inden for alle grene af moderne byggeri.

Du er altid sikret et tæt samarbejde mellem arkitekter, totalentreprenører, private investorer, offentlige myndigheder, og andre relevante samarbejdspartnere på dit projekt. Vores rådgivende ingeniører i Odense sørger for et godt overblik igennem hele processen for kunder i både Odense, Middelfart, Assens, Svendborg, Nyborg eller Bogense.

Udnyt ressourcerne bedst muligt

I takt med samfundets udvikling, er udnyttelse af ressourcer i relation til bæredygtigt byggeri blevet en større del af dagsordenen. Du får selvfølgelig alle aspekter af bæredygtigt byggeri tænkt ind i dit projekt, når en af vores bæredygtighedskonsulenter inddrages i rådgivningsprocessen. Vi arbejder både med svanemærkede og/eller DNGB-certificerede byggerier og er med dig fra første idé til færdigt bæredygtigt projekt.

Vi kan også bidrage med rådgivning i forhold til kortlægning af genanvendelige byggematerialer ved et nedrivningsprojekt eller projektering af nyt projekt med inddragelse af genanvendelige byggematerialer fra tidligere projekter.

Rådgivende Ingeniør i Odense

Er du VVS-ingeniør, el-ingeniør, bygherrerådgiver, bygningskonstruktør eller måske certificeret statiker, og ønsker du at komme med på holdet af rådgivende ingeniører i Odense? Du finder vores ledige stillinger og kan læse mere om at arbejde i Sweco her på vores karriereside. Vi er altid på jagt efter nye talenter.

Vil du vide mere om vores ydelser inden for byggeri?

Ønsker du at høre mere – eller indhente et konkret tilbud på – vores rådgivningsydelser inden for bæredygtigt og digitalt byggeri, bygherrerådgivning, bygningsdesign, arbejdsmiljø og byggeledelse, brandrådgivning, driftsrådgivning eller commissioning?Udfyld vores formular, og vi vender tilbage til dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.