0 af 0 for ""

Biodiversitet i det byggede miljø

Få viden, værktøjer og inspiration til handling

Netværk og videndeling

Biodiversitet i det byggede miljø

CO2 er ikke den eneste valuta, vi skal forholde os til i det byggede miljø. Siden 1970 er 69 procent af verdens dyreliv forsvundet.

Krav og forventninger om at beskytte biologisk mangfoldighed skaber nye vilkår til vores byudvikling og byggerier gennem hele livscyklussen. Fra produktion og materialekilder til konstruktion, drift og nedtagning.

Med udgangspunkt i konkrete cases, viden og erfaringer fra branchen inviterer Sweco til networking og videndeling om biodiversitet i det byggede miljø.

Vi sætter fokus på biodiversitet som designparameter og viser konkrete eksempler på, hvordan du aktivt kan arbejde med at sikre, at vi bygger med øje for både mennesker, dyr og planter.

Netværk og videndeling - LCA - Sweco Danmark
Netværk og videndeling - Sweco Danmark
Netværk og videndeling - Sweco Danmark

Overskrifterne denne eftermiddag er:

Fra klimakrise til biodiversitetskrise: Branchen rykker sig. Og bæredygtighed måles ikke længere kun i CO2, men nu også i biodiversitet. Hvordan påvirker dette skift vores tilgang til byggeri, og hvad kan vi lære af det?

Måling af biodiversitet: Vi har nu de nødvendige LCA-værktøjer til at beregne biodiversitetsaftrykket over et byggeris livscyklus. Hør hvordan du kan integrere disse målinger i dine projekter.

Materialers betydning: Materialevalg har betydning for mere end blot CO2; det påvirker også off-site biodiversiteten i de områder, hvor vi sourcer vores materialer. Hvordan kan vi tage hensyn til dette aspekt i fremtidige beslutninger om materialer?

Biodiversitetsstrategier i praksis: Vi viser, hvordan du kan tage det første spadestik mod biodiversitetsbevarende byggeri med udgangspunkt i projekter for Ingcon a/s. Du vil høre om biodiversitetsstrategier for byggeprojekter med DGNB som et konkrete værktøj gennem flere cases.

Fælledbys indsatser for biologisk mangfoldighed: Fælledby er en ny bydel ved naturområdet Amager Fælled i København. Visionen er, at Fælledby skal eksistere i samspil med naturen, som omkranser bydelen. Hør Fælledby fortælle om arbejdet med biologisk mangfoldighed som designparameter.

Arrangementet er gratis og er relevant for investorer, forvaltere, entreprenører, private/offentlige bygherrer, arkitekter, ingeniører, biologer og andre specialister. Efter oplæggene vil der være et glas vin og snacks samt mulighed for uformel networking.

Vi glæder os til at se dig.

Praktisk information

Hvornår: 9. november i København
Hvor: Sweco, Ørestads Boulevard. 41, 2300 København
Tidspunkt: 15.30 – 17.30

Tilmelding til Biodiversitet i det byggede miljø

Tilmeld dig online her. Hvis I er flere, der ønsker at deltage, bedes I registrere jer enkeltvis.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.