0 af 0 for ""

Ingeniører inden for tunnel- og anlægskonstruktioner

Ansøgningsfrist

2024-03-17

Jobtitel

Ingeniør

Lokation

København

Har du lyst til at arbejde med tunnel og anlægskonstruktioner og blive en del af vores division Infrastruktur, Vand og Miljø? Så er du måske vores næste kollega!

Med vores tværfaglige miljø, kan du nemt byde ind med din viden når vi skal udfordre, hvad der kan lade sig gøre inden for anlæg og infrastruktur – og vi er ivrige efter at få dine inputs med.

“I Sweco’s Tunnel & Anlægskonstruktions-team arbejder vi med alt lige fra store komplekse tunnel og anlægsprojekter til mindre underjordiske bygværker og konstruktioner. I Tunnel & Anlægskonstruktion-teamet får du mulighed for at blive en del af en stor tværfaglig organisation med mulighed for at samarbejde med kollegaer både indenfor dit fagområde, men også med dygtige kollegaer på tværfaglige projekter,” fortæller Martin Wittendorff Christiansen, Chef for Tunnel & Anlægskonstruktioner.

Infrastruktur, vand og miljø
I divisionen Infrastruktur, vand og miljø er vi cirka 600 kolleger fordelt på kontorer i hele landet.

Vi dækker alle de klassiske ingeniørdiscipliner indenfor anlæg og infrastruktur som konstruktioner i stål og beton, tilstandsvurderinger, projektering af veje, broer, havne og jernbaner, bygherrerådgivning, byggemodning samt geoteknisk rådgivning på alt fra jernbaner, vindmøllefundamenter, bro- og vejprojekter til erhvervs- og boligbyggeri.

Vi rådgiver i hele processen fra planlægning og detailprojektering, tilsyn og byggeledelse til drift og vedligehold og tilbyder vores kunder de rette kompetencer og ekspertiser til ethvert projekt.

Afdelingen

I vores Bro og Tunnel afdeling søger vi lige nu ingeniører til vores Tunnel & Anlægskonstruktions team. Vi ser ind i en fremtid med mange spændende projekter og er derfor på udkig efter kompetente nye kollegaer, som kan bidrage til vores team.
Teamet udfører projektering af tunnelkonstruktioner samt andre anlægskonstruktioner for både private og offentlige kunder.

Vi søger ingeniører

Lige nu søger vi flere skarpe ingeniører til vores team som har en interesse inden for eftervisning af anlægskonstruktioner. Som ingeniør vil du indgå i vores team med dygtige kollegaer og bidrage på både store tværfaglige multidisciplinære projekter og mindre projekter, hvor du kan bidrage med din ekspertise.

Vi søger ingeniører til vores kontor i København, hvor du er sikret en hverdag med masser af samarbejde og idéudveksling. På alle lokationer har vi nemlig samlet vores arkitekter, ingeniører, konstruktører og mange andre kloge hoveder i tværfaglige teams.

Dine arbejdsopgaver

Som ingeniør inden for tunnel og anlægskonstruktioner vil du blive ansvarlig for:

  • Tæt samarbejde med kollegaer og kunder
  • Ansvar for design af tunnel og/eller anlægskonstruktioner
  • Udarbejdelse af statiske beregninger og dokumentation samt eftervisning ved hjælp af FEM-programmer.
  • Bygherrerådgivning

Om dig

Du har skarpe kommunikations- og samarbejdsevner, som du forstår at gøre brug af over for både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Du finder glæde i at arbejde i et miljø, hvor der er tempo og masser af skiftende arbejdsopgaver – men hvor vi værner om hinanden og om vores velfortjente fritid.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Har en ingeniøruddannelse med fokus inden for konstruktioner i stål og beton
  • Har erfaring som ingeniør for tunnel og/eller anlægskonstruktioner
  • Har erfaring med benyttelse af FEM-programmer til eftervisning af konstruktioner
  • Har erfaring med statiske eftervisninger af konstriktioner i stål og beton
  • Erfaring indenfor rådgiverbranchen fra en lignende stilling

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Så skynd dig at sende os dit CV og andre relevante dokumenter på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge i dag eller senest den 17. marts 2024.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte Chef Martin Wittendorff Christiansen på mail: martin.christiansen@sweco.dk eller tlf. nr.: 42821249

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.900 kolleger. I Europa er vi i alt 22.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link