0 af 0 for ""

Geoteknisk ingeniør til Sweco i Aalborg – få varierende opgaver med ansvar!

Ansøgningsfrist

2022-08-14

Jobtitel

Geoteknik, Fagingeniør, Projektleder

Lokation

Aalborg

Har du også ”jord i hovedet” og brænder du for den gode geotekniske rådgivning?

I Sweco har vi travlt med spændende opgaver indenfor både infrastruktur og byggeri, og vi søger lige nu efter flere geoteknikere til vores kontor i Aalborg. Vi arbejder med geotekniske undersøgelser, projektering og tilsyn på både små og kæmpe projekter, og i tæt samarbejde med vores kompetente kollegaer på tværs af kontorer rundt om i hele Danmark og i Europa. Vores kultur er båret af nærvær, engagement og stærke kompetencer. Lyder det som en hverdag, du kunne tænke dig at være en del af? Så kom og arbejd sammen med os hos Europas største rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed!

I Sweco har vi selv feltgeotekniske kompetencer med seks borerigge i Danmark, og et stort geoteknisk laboratorie. Du vil komme til at arbejde med digital databehandling, rapportering, tolkning og parameterudledning. Mange opgaver vil også omhandle beregninger i f.eks. Plaxis, GeoSlope eller Spooks for store og små infrastrukturprojekter. Tilsyn og kontrolopgaver både på land og til søs er også iblandt arbejdsopgaverne. Du bliver en del af et stærkt team af fagfolk, der kan støtte op om opgaveløsningen og din faglige udvikling, og du får stort ansvar i dine projekter.

Swecos model

Hos Sweco er vi altid tæt på kunderne. Vi tilstræber at forstå vores kunders forretning og udvikler aktivt langvarige kunderelationer på alle niveauer af organisationen. Vi er praksisnære, vores struktur er decentral, og du vil hurtigt få ansvar og mulighed for personlig og faglig udvikling.

Opgavernes størrelse varierer fra de mindre byggerier til de store anlægsprojekter med tværfagligt samarbejde på både nationalt og internationalt plan – Energiøen, udvidelse af Esbjerg Havn, jernbaneprojekter og motorvejsudvidelser er blot nogle af de potentielle opgaver du kan berøre.

Din profil

Ud over en stor passion og faglig indsigt i det geotekniske fagområde er du uddannet ingeniør. Du er enten nyuddannet eller har erfaring fra en rådgiver eller entreprenør. Du trives med en varieret hverdag, der både indeholder tid bag skrivebordet og i felten. Du vil arbejde fra vores kontor i Aalborg til hverdag, men har også lyst til at besøge vores andre kontorer og projekter i Danmark en gang imellem.

Sådan kommer du videre
Kontakt teamleder Jakob Hausgaard Lyngs på telefon +45 2883 7141, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads.

Du kan også bruge linket til højre for at sende din ansøgning med relevante dokumenter allerede i dag. Vær venligst opmærksom på, at vi indkalder til samtaler løbende.

Transforming Society Together
Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.350 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap