0 af 0 for ""

RenoWeb

Kursuskatalog

RenoWeb Kurser

Bliv fagligt klædt på til RenoWeb, RenoTrack og RenoMobil

RenoWeb er Swecos fagsystem til at håndtere og administrere alle forhold ved kommunale affaldsindsamlingsordninger. Renoweb understøtter alle relevante processer ved affaldsindsamlingen samt indeholder kommunikationsværktøj til hurtig og effektiv håndtering af borger og renovatørhenvendelser.

RenoTrack er RenoWebs vognmandssystem som automatiserer, optimerer og afvikler den kommunale affaldsindsamling. RenoTrack understøtter overblikket over den aktuelle affaldsindsamling samt styrer tømningsregistrering og levering af data til RenoWeb. Gennem kurserne sikres du fyldestgørende indsigt i funktionalitet, struktur og dataflow i fagsystemet. Kurset målrettes din specifikke rolle og de opgaver du løser i dagligdagen. Kurset er en kombination af fælles gennemgang, faglig fordybelse og supplerende hands-on øvelser, så du får praktisk erfaring med det samme. Vi lover, at kurserne ikke bliver kedelige.

På dagen bliver der rig mulighed for at stille spørgsmål, og vi vil sikre at du kommer godt omkring hele systemet, og får et solidt kompetenceløft. Derudover vil der være tid til at netværke med andre brugere af renoweb og lære tips og tricks fra hinanden.

Kurserne behøves ikke at blive taget i en speciel sammenhæng. Vi tilbyder nedenstående kurser, men vi skræddersyr også kurser til enkelte kunder indenfor specifikke emner.

Har du spørgsmål til kurserne kontaktes Oskar Bertelsen på oskar.bertelsen@sweco.dk

Modulbeskrivelser og datoer

RenoWeb – Administrator

Kurset henvender sig specifikt til dig, der er administrator/affaldsplanlægger, og som i det daglige sikrer den rette systemopsætning og tilpasning af RenoWeb i jeres organisation og dagligdag. På kurset gennemgås administrationsmenuen, så vi sikrer de helt korrekte stamdata og opbygning af jeres RenoWeb. Kurset bliver tilrettelagt efter deltagernes niveau så både nye og mere erfarne medarbejdere får noget ud af kurset.

– Stamoplysninger
– Materiel og takster
– Engangsydelser
– Afhentningsbestillinger
– Afvigelser
– Forholdstyper (specielle forhold)
– Selvbetjening & driftsinfo
– SMS & E-mail service

Praktisk information: Kurset afholdes på Swecos kontor i Ørestaden og Kolding over to dage kl. 9 – 16. Frokost er inkluderet. Medbring venligst egen PC, der kan tilgå offentligt trådløst netværk samt strømforsyning og mus. Såfremt der ikke er mindst fem tilmeldte, vil kurset blive aflyst og ny dato vil blive fastlagt. Hvis der er mere end 10 deltagere, vil kurset enten splittes op i to hold, eller Sweco vil stille med flere kursusafholdere.
Pris: 6.995 DKK pr/deltager.

Kolding – 7.-8./10/2024
Ørestad – 4.-5./11/2024

RenoWeb – Brugerkursus

Kurset henvender sig til administrativt personale der primært håndterer borgerhenvendelser samt eventuelle bestillinger af engangsydelser, afhentningsbestillinger m.m. Formålet med kurset er at blive i stand til at søge information, håndterer henvendelser fra borgere, bestille ydelser/afhentninger og håndtere materiel- og/eller tømmefrekvensændringer på en adresse i RenoWeb. Kurset bliver tilrettelagt efter deltagernes niveau så både nye og mere erfarne medarbejdere får noget ud af kurset.

– Søgning (adresse, kunde)
– Søgning på kort
– Overblik over adressen
– Overblik over kunden
– Handlinger
– Afvigelser (borger, renovatør)
– Engangsydelser (hvis I tilbyder dette)
– Afhentningsbestillinger (hvis I tilbyder dette)
– Materielændringer

Praktisk information: Kurset afholdes på Swecos kontor i Ørestaden eller i Kolding kl. 9 – 14. Frokost er inkluderet. Medbring venligst egen PC, der kan tilgå offentligt trådløst netværk samt strømforsyning og mus. Såfremt der ikke er mindst fem tilmeldte, vil kurset blive aflyst og ny dato vil blive fastlagt. Hvis der er mere end 10 deltagere, vil kurset enten splittes op i to hold, eller Sweco vil stille med flere kursusafholdere.
Pris: 2.495 DKK pr./deltager.

Kolding – 15/10/2024
Ørestad – 23/10/2024

RenoTrack – Office

Kurset henvender sig til administrativt personale/kommunal driftsleder/administrator i RenoWeb eller teamleder/kørselsleder hos en renovatør. Formålet med kurset er at gennemgå RenoTrack menuen i RenoWeb og blive i stand til bl.a. søge information, få overblik over den aktuelle affaldsindsamling, flytte ordre på tømninger, foretage batchjobs for tømmedags- og/eller ruteændringer. Kurset bliver tilrettelagt efter deltagernes niveau så både nye og mere erfarne medarbejdere får noget ud af kurset.

– Tømmeregistrering
– Ordre på liste og ordre på kort
– Ruteoversigt og ruteplanlægning
– RenoTrack information på adressen
– Ekstra tømninger (engangsydelser)
– Supplerende oplysninger fra RenoWeb
– Holdepunkter (GPS-baseret tømning og manuelle tømninger)
– Statistik og rapporter
– Administration af skraldebiler

Praktisk information: Kurset afholdes på Swecos kontor i Ørestaden eller i Kolding kl. 9 – 14. Frokost er inkluderet. Medbring venligst egen PC, der kan tilgå offentligt trådløst netværk samt strømforsyning og mus. Såfremt der ikke er mindst fem tilmeldte, vil kurset blive aflyst og ny dato vil blive fastlagt. Hvis der er mere end 10 deltagere, vil kurset enten splittes op i to hold, eller Sweco vil stille med flere kursusafholdere.
Pris: 2.495 DKK pr./deltager.

Ørestad – 21/10/2024
Kolding – 29/10/2024

RenoTrack og RenoMobil – Chauffør

Kurset henvender sig til dig der er chauffør og foretager den kommunale affaldsindsamling. Kurset klæder dig faglig på til at anvende RenoTrack iPad – din digitale køreliste, samt RenoMobil – din digitale meddelelsesseddel, som sikrer dig en effektiv opgaveløsning i det daglige arbejde. Kurset bliver tilrettelagt efter deltagernes niveau så både nye og mere erfarne medarbejdere får noget ud af kurset.

– Installation af RenoTrack på iPad
– Loginproces
– Kørelisten for i dag og næste dag
– Tømmeregistrering
– Supplerende oplysninger fra RenoWeb
– Visning af supplerende oplysninger
– Ruteoptimering
– Naviger til adresse
– Samkørsel
– Opdatering af ordre
– Afvigelser (kvik klage)
– Ordre der er ”nye” på ruten
– Menu og login
– Fremsøgning af adresse

Praktisk information: Det aftales mellem renovatør og Sweco hvor kurset afholdes, og om det evt. kan være online. Kurset forventes at vare ca. 2-3 timer.
Pris: Afhænger af antal deltagere og kursusafholdelsen fx transporttid mv.

RenoWeb – Standpladsmodulet

Kurset henvender sig både til affaldsplanlæggere, kommunale driftsledere og administrativt personale. På kurset gennemgås hvordan man kan få fuldt udbytte af standpladsmodulet, herunder involvering af viceværter, tømningsoptimering, tømningsregistreringer og vejedata. Det vil også blive gennemgået, hvordan man i sit daglige arbejde benytter og vedligeholder standpladsmodulet, eksterne brugere mm.

– Formål med standpladsmodulet
– Boligselskaber og institutioner
– Eksterne brugere
– Containertømninger
– Statistik og tømningsdata
– Standpladsadministration
– Nye arbejdsgange

Praktisk information: Kurset afholdes i Swecos kontor i Ørestaden eller i Kolding kl. 9 – 16. Medbring venligst egen PC, der kan tilgå offentligt trådløst netværk samt strømforsyning og mus. Såfremt der ikke er minimum fem tilmeldte, vil kurset blive aflyst og ny dato vil blive fastlagt. Hvis der er mere end 10 deltagere, vil kurset enten splittes op i to hold, eller Sweco vil stille med flere kursusafholdere.
Pris: 3.495 DKK pr./deltager.

Kolding – 14/11/2024
Ørestad – 19/11/2024

Tilmeld dig RenoWeb kurser i Ørestad eller Kolding

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
placeholder small

Oskar Bertelsen

Konsulent, Ressourcehåndtering