0 af 0 for ""

Driftweb Skadedyr

Kursuskatalog

DriftWeb Skadedyr

Bliv fagligt klædt på til at anvende DriftWeb Skadedyr

DriftWeb Skadedyr er kommunernes fagsystem til bekæmpelse af skadedyr, der understøtter workflow, bæredygtig ressourceanvendelse og trinvise bekæmpelse. Uanset hvilken rolle du har, handler det om at anvende fagsystemet optimalt i din dagligdag.

På kurserne arbejder vi for, at du bliver fortrolig med processen, registreringspraksis og dokumentation, som DriftWeb Skadedyr er bygget op omkring.

Der er pt ikke nogen kurser. 

Gennem kurset sikres du fyldestgørende indsigt i funktionalitet, struktur og data flow i fagsystemet. Kurset målrettes din specifikke rolle og de opgaver, du løser i dagligdagen. Kurset er en kombination af fælles gennemgang, faglig fordybelse og supplerende hands-on øvelser, så du får praktisk erfaring med det samme. Vi lover, at kurset ikke bliver kedeligt.

På dagen bliver der rig mulighed for at stille spørgsmål, såfremt du ønsker en endnu dybere forståelse af fagsystemet. Vi kommer godt omkring hele systemet og det sikrer dig det gode kompetenceløft.

Tilmeldingsblanketten og praktisk information finder du under hvert kursus. Har du spørgsmål til kurserne, bedes du sende det til support@driftweb.dk