• TÆNKER DU PÅ FREMTIDEN? DU KAN VÆRE MED TIL AT DESIGNE DEN SAMMEN MED OS

I Sweco høster vi fordelene ved at være en del af Europas største ingeniør- og arkitektvirksomhed med arbejdsmuligheder på tværs af landegrænser og samarbejde mellem divisioner og afdelinger. Selvom vi er en stor og international organisation med 17.500 medarbejdere, vil du opleve, at vi samtidig er agile. Tager du initiativ, giver vi dig plads til at udfolde dit potentiale – uanset om du er praktikant, nyuddannet eller erfaren rådgiver. Faktisk opfordrer vi dig til at tage ansvar fra første arbejdsdag: for din egen udvikling, projekter og kunder.

/siteassets/image_sep2020/karriere_medarbejdere_og-kollegaer_2.jpg
17.500 imødekommende og engagerede kollegaer
Kernen i Swecos forretning er vores imødekommende og engagerede medarbejdere. Det, der forener os er, at vi alle har forpligtet os til at designe fremtidens byer og samfund. For os er Sweco mere end bare en arbejdsplads: vi er et dynamisk team, hvor alle spiller en afgørende rolle og hvor respekt for mennesker og forskelligheder er en prioritet. Derfor vil du hurtigt opdage, at Sweco består af nysgerrige mennesker, der alle tager ansvar og som ønsker at gøre en forskel for deres kunder og kollegaer.
/siteassets/image_sep2020/karriere_sammen_designer_vi.jpg
Sammen designer vi fremtidens byer og samfund
I Sweco arbejder vi sammen for at designe fremtidens byer og samfund – hvad der er fjernt for andre er hverdag for os. Som Europas største virksomhed indenfor ingeniør- og arkitektrådgivning sætter vi barren højt for at kunne løse morgendagens udfordringer. Med nysgerrighed som en del af vores DNA, internationale kompetencer og anerkendt ekspertise, stræber vi efter at forstå vores kunder bedre end nogen anden for altid at levere den bedste løsning til ethvert projekt eller udfordring.
/siteassets/image_sep2020/karriere_udvikling_er_ikke.jpg
Udvikling er ikke en mulighed, men et krav
I Sweco bliver du del af en kultur, hvor udvikling står højt på dagsordenen. For skal vi designe fremtidens byer og samfund kræver det, at vi hele tiden udvikler og udfordrer os selv på vores kompetencer og ekspertiser. Som ny medarbejder vil du derfor opleve, hvordan vi tager imod dig fra første arbejdsdag med onboarding kurser og løbende læringsaktiviteter, workshops og fagdage – uanset om du som medarbejder er nyuddannet eller erfaren leder.
/siteassets/image_sep2020/karriere_vi_er_europas_storste.jpg

Vi er Europas største ingeniør- og arkitektvirksomhed

Fremtiden er ikke fjern for Sweco, den er derimod hverdag. I øjeblikket arbejder vi med med indretningen af et nyt hospital, som vil tage imod patienter om ca. 5 år, vi analyserer en ny undergrundsbane, som åbner for paussagerer om 10 år, og vi designer det, der vil blive en livlig, dynamisk bydel om ca. 15 år.

Det er Swecos ansvar at være et skridt foran i alt, vi laver, for resultatet bliver nemlig til virkelighed for andre engang i fremtiden. Derfor er det vigtigt, at vi hele tiden udvikler os og udfordrer os selv på vores viden og ekspertise.

Læs mere

Mød vores medarbejdere og læs mere om hverdagen i Sweco

Hos os handler det om at løse morgendagens udfordringer, og vi stræber mod altid at være et skridt foran. Vi sætter barren højt over for vores medarbejdere, men sørger samtidig for, at de får forudsætningerne for at nå både personlige og faglige mål.

Læs mere
/siteassets/image_sep2020/karriere_mod_medarbejdere.jpg
How Sweco are you?

 

Events

Uddan dig til arbejdsmiljøkoordinator hos Sweco - Hold 6

08-02-2021

Uddannelsen opfylder kravet til dig som koordinator på store byggepladser. Den er målrettet mod det praktiske arbejde som koordinator og bruger eksempler fra virkeligheden og øvelser, som giver dig redskaber til at varetage koordinatorrollen. Vi trækker på vores erfaring fra mange forskellige projekter og fra vores viden om forskning og lovgivning.

Læs mere

Bliv bedre til minimaps – et minimap-kursus for letøvede

10-03-2021

Minimap leverer brugervenlige indlejrede kort og har efterhånden mange funktionsmuligheder, som kan styrke præsentationen og brugervenligheden af det indlejrede kort.

Læs mere