0 af 0 for ""

Kan du skabe og lede komplekse energiprojekter inden for Power-to-X?

Ansøgningsfrist

2023-05-31

Jobtitel

Senior Projektleder til komplekse energiprojekter indenfor Power-to-X

Lokation

København, Aarhus, Kolding, Esbjerg

Har du lyst til at arbejde med den grønne omstilling og være med til at forme Sweco’s hastigt voksende energiforretning, så er du måske vores næste kollega.

Med vores tværfaglige miljø, kan du nemt byde ind med din viden når vi skal udfordre, hvad der kan lade sig gøre inden for en bred pallette af energiinfrastruktur – og vi er ivrige efter at få dine inputs med.

“I Sweco har vi et godt fundament indenfor energi, vi ambitiøse og det er afspejlet i vores vækststrategi som indebærer en firedobling af energiforretningen frem mod 2025. Vi er samtidig i en utrolig spændende fase hvor nye kollegaer kan slutte sig til os og være med til at sætte det som bliver de store aftryk i udviklingen af vores forretning. Som leder vægter jeg at man i denne rolle er en ledende figur i Sweco Energi’s positionering i markedet for Power-to-X, derudover tager del i vores portefølje af strategiske energiprojekter. Det gøres ved både at levere vindende tilbud der bringer alt hvad Sweco kan tilbyde området i spil, derudover ved at lede disse højkomplekse projekter med den højeste professionalisme” fortæller din nye leder Martin Jespersen

Vi søger en Senior Projektleder til komplekse energiprojekter indenfor Power-to-X

Power-to-X-teknologier er udset til at være et væsentligt modsvar til udfordringerne ved grønne omstilling, ved at muliggøre øget integration af vedvarende energi og forsyne de dele af samfundet som ikke kan elektrificeres. Teknologiens udbredelse medfører radikale omstillinger på tværs af energisystemer.

Sweco Energi understøtter allerede dag denne omstilling til fremtidens energisystemer gennem et væld af spændende projekter med relevans for Power-to-X, f.eks. energiøer i Danmark og energiparker der skal aftage store mængder af grøn strøm. Sweco har i dag over 60 specialister på tværs af vores landeenheder der er beskæftiget med Power-to-X

Sweco Energi søger en stærk projekt- og markedsprofil der kan drive Sweco Energi’s indsatser på Power-to-X. I denne rolle får du en stor indflydelse på områdets udvikling over de kommende år. Derudover vil du bidrage til eksekveringen af vores portefølje af strategiske energiprojekter der både omfatter due diligence projekter og rådgivning ifm. M&A

Den konkrete stilling kan bestrides fra vores kontor i enten Ørestad, Kolding, Esbjerg eller Aarhus.

Dine arbejdsopgaver

Som Senior Projektleder vil du blive ansvarlig for:

 • At bidrage til at opbygge en pipeline af muligheder inden for Power-to-X i Danmark på forskellige udviklingstrin (strategi/planlægning, feasibility, koncept, pre-FEED, FEED, etc.), fastsætte en vindende tilbudsstrategi, lede og bidrage til udarbejdelsen af vindende tilbud med bidrag fra kollegaer i Danmark og Europa.
 • Projektledelse på komplekse energiprojekter indenfor rammerne af aftalte tid, økonomi og mandat, herunder trække på Sweco’s fulde sæt af fagkompetencer i Danmark og Sweco’s øvrige landeselskaber i Europa.
 • At sikre at projekter leveres med høj professionalisme, i den rette kvalitet gennem afklaring af kriterier for succes, forbedring af processer og gennem kvalitetssikring
 • Ejerskabet for Sweco Energi’s strategi på Power-to-X området.
 • Være med til at opdyrke Power-to-X markedet og etablere kunderelationer i Danmark og Europa.

Om dig

Du har skarpe kommunikations- og samarbejdsevner, som du forstår at gøre brug af over for både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Du finder glæde i at arbejde i et miljø, hvor der er tempo og veksler balanceret mellem at skabe og eksekvere projekter, herunder gerne erfaring fra større projekter i et politisk miljø.  Du er proaktivt opsøgende og tør bevæge dig udenfor primær kompetence på forsvarlig vis.

Derudover forestiller vi os, at du:

 • Har en kandidatgrad indenfor naturvidenskab, måske kombineret med en kommerciel uddannelse.
 • Har mindst 5 års erfaring fra projektledelsesrolle med tilsvarende kompleksitet og et honorar der overstiger 3mDKK. PMP eller tilsvarende certificering er et plus, men kan opvejes af tilsvarende dokumenteret erfaring.
 • Har erfaring fra Power-to-X, hydrogen, olie & gas-industrien eller lignende og deraf følgende indsigt og netværk
 • Er i stand til kritisk at evaluere information, generere løsninger, kombinerer analytisk tænkning og erfaring til at understøtte beslutninger.
 • Stærke præsentationsevner og evnen til hurtigt at vinde tillid og opbygge solide samarbejdsrelationer.
 • Har erfaring i samarbejde i snitfladen mellem teknik, jura og finansiering
 • Erfaring med AB18 aftalevilkår er et plus.
 • Erfaring med EU taksonomi er et plus.
 • Er åben for at en del aktiviteter foregår uden for kontoret og kan medføre rejseaktivitet.
 • Sprogligt som minimum behersker du dansk og engelsk på projekt- og forhandlingsniveau, både verbalt og skriftligt.

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Så skynd dig at sende os din ansøgning og CV på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte Afdelingschef Martin Jespersen på mail: martin.jespersen@sweco.dk eller tlf. nr.: 27 14 28 77

Transforming Society Together

Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 20.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Martin Jespersen

Afdelingschef / Energi

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap