0 af 0 for ""

Bellahøj Skole

Sweco Architects Undervisning

Tjek-metoden: Identificér skolens skjulte potentialer

Mange danske folkeskoler og erhvervsskoler oplever udfordringer med nedslidte og utidssvarende bygninger, som hverken matcher nye læringsmetoder eller pædagogiske ambitioner. Når de pædagogiske principper ændres, bør de fysiske rammer tilpasses disse ændringer.

Med ’Tjek’ kortlægger vi de glemte og gemte rum på jeres skole og skaber inspirerende lærings- og arbejdsmiljøer, hvor der er plads til både fordybelse og aktivitet – og hvor arkitekturen bliver en kilde til inspiration i hverdagen. Vores specialister udarbejder et skræddersyet mulighedskatalog og kommer med idéer til forskellige løsninger, der udnytter skolens arealer bedst muligt, sikrer at indeklimaet er i orden og at akustikken fremmer samarbejde og samtale uden konstant at skulle tale højere.

I Sweco Architects har vi mere end 40 års erfaring med udvikling, ombygning og opgradering af funktionelle og attraktive undervisningsmiljøer. Vi har i de seneste fem år været involveret i 50 undervisningsbyggerier; lige fra idé og konceptfasen, over brugerinvolvering og projektering til udførelse og ibrugtagning.

Tid til tjek af jeres folkeskole eller erhvervsskole?

Læs mere i folderne her og bliv klogere på, hvordan vi skaber de bedst mulige forudsætninger for trivsel og læring på jeres folkeskole eller erhvervsskole og i jeres institution, så de fysiske rammer matcher de pædagogiske ambitioner.

Kalvehave Skole & Børnehus Vordingborg
Kalvehave Skole
Kjellerup Skole Silkeborg
Kjellerup Skole
Bellahøj Skole København
Bellahøj Skole

Mød vores specialister

Birgit Worm

Birgit Worm

Faglig leder / Undervisning Øst/ Kompentenceleder / Brugerindvolvering / Arkitekt
Peter Kristiansen

Peter Kristiansen

Kreativ chef / Undervisning & Fritid Vest / Arkitekt