0 af 0 for ""

Lindbjergskolens tagareal

Undervisning

Vi skaber fleksible og trygge rammer for leg, læring og fritid til alle aldre. Gennem flere år har vi tegnet og transformeret daginstitutioner, skoler, gymnasier og videregående uddannelser, som inspirerer til samvær og læring og understøtter det gode undervisnings- og arbejdsmiljø.

Vi har fokus på indeklima, fordi det er afgørende for børn og unges indlæringsevne. Vi arbejder aktivt med dagslysforhold, akustik og materialer, så vores læringsbyggerier er rare og sunde at være i.

Lindbjergskolen Herning
Legeareal på Lindbjergskolen
TEC H.C. Ørsted Gynasium Lyngby
TEC visualisering
Lundehusskolen København
Lundehusskolen aula

Arkitektur der inspirerer til læring

Hos Sweco Architects har vi gennem mange år tegnet og transformeret skoler og uddannelsesinstitutioner, og derfor ved vi, at skoler ikke bare er skoler, men at skoler skal danne trygge rammer for undervisning, læring og trivsel hver eneste dag.

Vores arkitektur skal inspirere til læring, og rum skal understøtte det gode undervisnings- og arbejdsmiljø. Vi fokuserer på indeklima, fordi det er afgørende for vore børns indlæringsevne, og vi arbejder aktivt med dagslysforhold, akustik og materialer, så vores skolebyggerier er rare og sunde at være i.

En af vores vigtigste opgaver er at skabe langtidsholdbare læringsrum, som over tid kan omformes, så de understøtter pædagogiske ambitioner og krav. Vi stræber efter at indrette fleksible skoler, som i løbet af dagen kan anvendes til flere formål – både til undervisning, SFO og fritidsaktiviteter. På den måde sikrer vi, at vores løsninger holder – ikke bare i dag og i morgen, men også i fremtiden.

Sweco Architects logo
TEC interiør Ørstedet
Lundehusskolen aula
Peter Kristiansen

Peter Kristiansen

Kreativ Leder for Undervisning og Fritid / Arkitekt
Uffe Bay Smidt

Uffe Bay-Smidt

Arkitekt og Bygningskonstruktør / Markedschef