0 af 0 for ""

Ik investment partner mødelokale

Erhverv

Kontor- og erhvervsbyggerier danner rammen om mange menneskers arbejdsliv. Derfor er det afgørende, at vi som arkitekter designer velfungerende bygninger og skaber inspirerende indretning, som danner det rigtige udgangspunkt for et godt arbejdsmiljø – og understøtter og udtrykker virksomhedens værdier, arbejdsmønstre og kultur.

I vores afdeling for retail udvikler vi alt fra enkelte butikker til centre og butikskæder og omsætter dine koncepter til velfungerende retail designs. Det er den samme viden, vi bruger, når landets mange P-huse med enkle greb bliver til flerfunktionelle oaser i byen.

Rødovre Centrum Rødovre
Rødovre Centrum rulletrappe
IK Invest Partners København
Mødelokale, IK Invest
Hempel Kongens Lyngby
Hempel trappeareal

Erhverv

Gennemtænkt arkitektur der understøtter virksomhedens værdier, kultur og workflow.

Vi tegner og transformerer bæredygtige og fremtidssikrede erhvervsbyggerier, som forener æstetik med funktionalitet og virksomhedens DNA. Samtidig har vi fokus på, at byggerierne skal være sunde og rare at opholde sig i ved at arbejde aktivt med dagslys, indeklima, materialekvalitet og workflow.

Sweco Architects logo
Udsmykning i Rødovre Centrum
Hempel trappeareal

Retail

I vores afdeling for Retail udvikler vi alt fra enkelte butikker til centre og butikskæder og omsætter dine koncepter til velfungerende retail-design.

Som arkitekter er vi nede i alle detaljer af vores projekter – fra det optimale flow på parkeringspladsen til den velfungerende butiksindretning og effektive varelevering. Vi tænker og tegner arkitektur, logistik og layout sammen til én optimal løsning.

Det har vi gjort i over 20 år, og vi står bag mere end 1,5 mio. m2 handelsprojekter fordelt over hele Norden.

Spaceplanning og indretning

Vi udvikler indretningskoncepter, der kombinerer funktionalitet og æstetik, og som understøtter virksomhedens arbejdsprocesser, identitet og vision.

Vores team består af dedikerede eksperter indenfor arkitektur, grafisk design, sociologi samt produkt- og rumdesign. Det betyder, at vi kan varetage hele processen – fra formulering af virksomhedens behov og visioner til brugerinvolvering og en gennemført indretning med den helt rigtige finish. Vores portfolio dækker indretning af domiciler og kontorer samt hoteller, butikker og restauranter.

Med en helhedsorienteret og styret indsats – og med afsæt i vores mangeårige erfaring – skaber vi et resultat, der ikke bare øger produktiviteten, men også fremmer trivsel, arbejdsglæde og læring hos den enkelte medarbejder. Vi identificerer organisationers adfærdsmønstre, visioner og behov og kombinerer dem i ét designkoncept, som understøtter den fleksibilitet og kreativitet, der kræves af konkurrencedygtige virksomheder.

Køkken, IK Invest
Anders Kærsgaard

Anders Kærsgaard

Afdelingschef, Vest / Arkitekt
Anders Lyhne

Anders Lyhne

Kreativ leder, Vest / Arkitekt
Kiri Lysbjerg Hedegaard

Kiri Lysbjerg Hedegaard

Arkitekt / Teamleder / Kreativ leder Retail
Mette Gravergaard

Mette Gravergaard

Teamleder / Kreativ leder Space Planning