0 af 0 for ""

Legende børn på Grønttorvet

Boliger

Menneskers trivsel og livskvalitet er i høj grad betinget af de rammer, vi lever i. For at skabe de bedst mulige rammer sætter vi os grundigt ind i, hvilke krav beboerne sætter til deres bolig. På den måde sikrer vi, at vores almene og private boliger ikke blot er funktionelle og attraktive i dag og i morgen, men også i fremtiden.

Grønttorvet Valby
Grønttorvet børn ved trappe
Schillerkvarteret Nykøbing Falster
Schillerkvarteret overview
Kunstnerkarréen Ørestad
Kunstnerkarreen facade 2

Private boliger

Vi har tegnet boliger gennem mange år og har bred erfaring med alt fra komplette boligområder til ungdomsboliger og lejlighedskomplekser.

Menneskers trivsel og livskvalitet er i høj grad betinget af de rammer, vi lever i. At tegne boliger handler derfor om at skabe bygninger og rum, som er veldisponerede, smukke og gennemtænkte i forhold til de mennesker, der skal bo i dem. Den private bolig skal være attraktiv og sund at opholde sig i – derfor tager vores boligbyggerier altid hensyn til indeklima, dagslysforhold, udsigtslinjer og bæredygtighed på flere niveauer.

Når vi tegner boliger, fokuserer vi på, at vores byggerier ikke blot fungerer som individuelle enheder, men at de også relaterer sig til sine omgivelser og bidrager til de miljøer, de bliver en del af.

Sweco Architects logo
Grønttorvet

Almene boliger

At arbejde med almene boliger kræver en tilgang, hvor beboere, byområder og bæredygtighed er i fokus, og tænkes som én samlet helhed.

En mangfoldig og grøn bydel

Den 160.000 m2 store grund, der frem til 2016 husede Københavns Grønttorv, omdannes i disse år til en attraktiv, mangfoldig bydel med tydelige rødder i områdets særlige historie.

 

Anders Bay Holm

Anders Bay Holm

Arkitekt / Markedschef
Lene Foder

Lene Foder

Arkitekt / Markedschef
Andreas Olrik

Andreas Olrik

Arkitekt / Markedschef
Malene Nørgaard Corydon

Malene Nørgaard Corydon

Kreativ leder for Boliger, Vest / Arkitekt
Inge Skytte

Inge Nielsen Skytte

Kreativ leder for Almene Boliger / Arkitekt
Sebastian Morten Soelberg

Sebastian Morten Soelberg

Arkitekt, Kreativ / Leder almen nybyg
Ivaan Nyborg

Ivan Nyborg

Markedschef / Bygningskonstruktør