0 af 0 for ""

Sweco Architects logo

Sweco Architects

Årstiderne Arkitekter og KANT arkitekter er blevet til Sweco Architects

Vi har samlet vores danske arkitektbrands – Årstiderne Arkitekter og KANT arkitekter under navnet Sweco Architects. Navneskiftet sker for at manifestere tilgangen om integreret rådgivning og design.

UN17 Village Årstiderne Arkitekter
UN17 Village fællesareal
Almanakken KANT arkitekter
Almanakken overview

Bygger videre på det stærke fundament fra Årstiderne og KANT arkitekter

Årstiderne Arkitekter og KANT arkitekter – to succesfulde danske arkitektvirksomheder – stiftet i hhv. 1985 og 1977, har skiftet navn til Sweco Architects. Navneskiftet fuldender integrationen i Sweco som Årstiderne Arkitekter og KANT arkitekter blev en del af i hhv. 2018 og 2020.

Sweco Architects bygger videre på det stærke fundament, som Årstiderne Arkitekter og KANT arkitekter er kendt for. Vi er forankret i den skandinaviske arkitekturtradition og arbejder med et samspil imellem lys, kontekst, funktionalitet og æstetik. Vi baserer vores arkitektur på viden om menneskers ønsker, drømme og behov for at skabe bæredygtige rammer for liv og fællesskaber.

Arkitekter og ingeniører på fem fælles kontorer

Sweco Architects tæller i alt 320 arkitekter, der arbejder tæt sammen med ingeniører og andre specialister i Sweco i København, Aarhus, Silkeborg, Odense og Herning. Vi fortsætter derfor med at være tæt på vores kunder i hele landet, hvor Årstiderne Arkitekter og KANT arkitekter har været til stede.

Med Sweco Architects understreger vi vores overbevisning om, at integreret rådgivning er fremtiden. Historisk har man organiseret sig efter, om man er arkitekt, ingeniør, biolog eller noget fjerde. Men Årstiderne Arkitekter og KANT arkitekter, så sammen med Sweco, et behov for en ny type rådgivningsvirksomhed. Derfor har vi valgt at organisere os efter kundens behov og placeret alle fagligheder under samme tag. Det betyder at vi kan tilbyde vores kunder én rådgiver, der kan løse hele deres projekt sammenhængende, gennemtænkt og friktionsløst.

– Med vores nye navn intensiverer vi indsatsen for at forløse det store potentiale, vi ved, der ligger i at arbejde integreret frem for at arbejde kompenserende og opposition til hinanden. Siden vi fik Årstiderne Arkitekter og KANT arkitekter med om bord, har vi vundet flere projekter, end da vi var hver for sig. Vores mål er nu at blive den foretrukne rådgiver, fordi vi netop er i stand til at skabe smukke og sammenhængende projekter, der er gennemtænkt fra start, siger Dariush Rezai, CEO Sweco Danmark.

Vi ønsker at blive kendt som dem, der bedre end nogen anden evner at levere integreret rådgivning på en måde, der beriger kundernes projekter i tæt samarbejde med egne eller eksterne ingeniører.

Fakta om Sweco Architects

Sweco Architects er Swecos arkitektdivision. Divisionen er baseret på Årstiderne Arkitekter, der blev en del af Sweco i 2018 samt KANT arkitekter, der blev en del af virksomheden i 2020.

Sweco Architects er forankret i den skandinaviske designtradition og bygger videre på de bedste erfaringer, metoder og processer fra Årstiderne Arkitekter og KANT arkitekter. Udgangspunktet er et samspil imellem lys, kontekst, funktionalitet og æstetik og en viden om menneskers ønsker, drømme og behov, der kan omsættes til rammer for liv og fællesskaber.

Den tilgang til arkitektur suppleres med ingeniørdiscipliner og andre tekniske discipliner i Sweco for at tilbyde kunderne integreret design. Sweco Architects arbejder ud fra kontorer i København, Aarhus, Silkeborg, Odense og Herning tæt sammen med Swecos ingeniører.

Sweco Architects direktør er Torben Klausen.

Sweco Architects faglige felter

Erhverv
Transformation og renovering
Boliger
Almene Boliger
Spaceplanning og indretning
Undervisning og fritid
Byplan
Landskab
Sundhed
Retail

Internationalt opererer Sweco Architects i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Belgien og Polen. Med i alt 1430 medarbejdere er Sweco Architects den største europæisk baserede arkitektvirksomhed i Europa.

Vil du vide mere om Sweco Architects?

Send os dit spørgsmål, og vi vender tilbage til dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.