0 af 0 for ""

Perron på Nørreport Station

Byggeri

Digitalt byggeri

Den digitale udvikling har revolutioneret bygge- og anlægsbranchen og giver uendelige muligheder for at lette kommunikationen, strømline projekterne og samarbejde på tværs af fag og faser. Vores digitale ydelser dækker hele byggeriets livscyklus.

I Sweco har vi fokus på at implementere BIM (Building Information Modelling) i arbejdsprocesserne, hvor alt fra arkitektur til drift og vedligehold er integreret og gennemtænkt fra start til slut. Som kunde og samarbejdspartner betyder det fuldt indblik i udviklingen af projektets design, en gennemsigtig og fuld opdateret projektøkonomi, og at slutbrugerne kan se og kommentere på det færdige produkt, inden vi går i gang på byggepladsen.

Gennem vores tilgang til det digitale byggeri, kobler vi idé, design, udførelse og brug sammen, hvilket sikrer bedre kvalitet og bygbarhed, optimeret samarbejde mellem de forskellige parter og fokus på bæredygtighed, ressourcebesparelser og drift, så projektets totaløkonomi bliver forbedret.

Rigshospitalet, Nordfløjen København
Nordfløjen facade
Kanalvejshusene Kongens Lyngby
Kanalvejshusene
Ny Nørreport København
Nørreport Station med trafik

Digital projektering

Forud for alle projekter hjælper vi med at identificere og prioritere de krav, der styrer projektet. Vi forbereder datastruktur og opsætning, så vi sikrer, at projekter hænger sammen. Vi koordinerer kommunikationen mellem projektets interessenter og styrer planlægningsprocessen gennem digitale modeller. Det giver et ensartet og effektivt projekt.

BIM-projektering

Vi bruger BIM til at forbedre informationsniveauet i de indledende faser og sikrer, at information ikke går tabt under projektet. Dette forbedrer muligheden for at se løsninger, foretage ideelle valg og minimere behovet for justeringer efter projektets afslutning. Med BIM udvikler vi gennem analyse, simulering og visualisering det mest bæredygtige og arkitektoniske design og sikrer et stærkt tværgående samarbejde.

Digital kvalitetssikring

En god kvalitetssikring klares ikke kun med de rigtige værktøjer – det kræver også de rette arbejdsprocesser. Vi tilbyder begge dele, og tilsat vores mangeårige erfaring sikrer vi i tæt samarbejde med dig, at både bygbarhed og kvalitetssikring indfries.

IKT Informations- og kommunikationsteknologi

Hvordan sikrer vi, at digitale krav og ønsker ikke bliver en forhindring og et ekstra stykke arbejde på projektet? Vores IKT-ledere sørger for, at indholdet i IKT-aftalen bliver koordineret og integreret som et værdiskabende element på projektet. Herigennem sikrer vi, at de digitale krav og ønsker bliver integreret i både aftaledokumentet og i praktiske, udførlige arbejdsprocesser.

Lars Bork

Lars Bork Hansen

Divisionsdirektør / Byggeri

Vil du vide mere om vores ydelser inden for digitalt byggeri?

Send os dit spørgsmål, og vi kontakter dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.