Spatial Suite

Spatial Suite er Swecos komplette webGIS løsning til internet og intranet. Spatial Suite er førende i Danmark og Sverige og anvendes som platform for en lang række kommuner, forsyningsvirksomheder, styrelser og private virksomheder. Spatial Suite kan anvendes som portal, men er i høj grad designet til integration med andre løsninger. Spatial Suite er produktet, der bringer geografiske data i spil.

Services

  • Spatial Suite Basis og Spatial Suite moduler
  • Spatial Suite demoversion
  • Spatial Suite Brugergruppe
  • Spatial Suite Årsmøde
  • GIS kurser

GIS kurser

Swecos GIS afdeling tilbyder en lang række kurser for GIS medarbejdere og GIS administratorer.

Alle vores kurser foregår som workshops med en blanding af præsentationer og demonstrationer og med mulighed for at stille spørgsmål og få øvelser. Kursisten får mulighed for selv at afprøve nogle af de ting, der gennemgås på kurset.

Kurserne afholdes hos Sweco på hovedkontoret i Ørestad. Vi tilbyder også at afholde kurser eksternt.

Kursusplan for 2019-2020

Sweco tilbyder også FME kurser, se kursusoversigt og tilmelding her.

Vi planlægger løbende nye kurser, men skulle der være interesse for et kursus, der ikke er planlagt, er man velkommen til at kontakte os.

Privatlivspolitik

Personoplysninger
Når du tilmelder dig et af vores kurser, giver du samtidig samtykke til at vi gemmer de oplysninger, som du opgiver i forbindelse med tilmeldingen.

Hvor længe vi gemmer personoplysningerne?
Oplysningerne gemmes i et år.

Hvad vi anvender personoplysningerne til?
Oplysningerne bruges i forbindelse med planlægning af kurset samt efterfølgende evaluering af årets kursusaktivitet.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Personoplysningerne er alene tilgængelige for Sweco Danmark A/S.

Dine rettigheder
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har registreret på dig og du kan til enhver tid få de opbevarede persondata berigtiget eller gøre indsigelse mod, at de anvendes. Desuden kan du få slettet de personoplysninger, vi har registreret om dig og som vi efter lovgivningen ikke er pålagt at skulle gemme. Dette kan ske ved henvendelse til Sweco, GIS & IT.

Retten til at indgive klage til tilsynsmyndighed
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk

Kontaktoplysninger
Sweco Danmark A/S
GIS & IT
Ørestads Boulevard 41
2300 København S
Danmark
CVR: 48233511
Tlf.: +45 72 207 207

 

/contentassets/9d38fa1ca46246ee9a55691f1bd147a2/_mg_8750_1024px.jpg

Cases

Oplev nogle af vores projekter inden for Spatial Suite.