Urban Insight

I Sweco er vi ca. 16.000 eksperter, som planlægger og designer byer og samfund rundt om os. Sammen arbejder vi for at skabe en mere bæredygtig fremtid. Vi har lanceret initiativet Urban Insight for at dele vores ekspertviden som førende rådgivere i Europa - med lokalt kendskab og globale ressourcer. Initiativet giver et indblik i bæredygtig byudvikling i Europa set med en indbyggers øjne.

Om Urban Insight

Urban Insight er et langsigtet initiativ med et årligt varierende tema. I 2019 er temaet Urban Energy og omhandler alt fra energiforbrug og vedvarende energi til energieffektivitet, herunder fremtidige udfordringer og muligheder inden for energi. 

Urban Insights fundament bygger på en række rapporter skrevet af Swecos eksperter. Rapporterne bliver delt jævnligt i løbet af året på vores Urban Insight hjemmeside.

For mere information og for adgang til vores rapporter, besøg vores Urban Insight hjemmeside: www.swecourbaninsight.com 

Seneste Urban Insight-rapport - ‘Race to Electrification – Norway in Pole Position

undersøger, hvad der skal til for at opnå 100 procent elektificering af samfundet. Rapporten identificerer adskillige måder, hvorpå man kan elektrificere transporten, bygninger og industri, og giver et fint indblik i omkostninger og fordele ved elektrificering med udgangspunkt i Norge, der er et foregangsland inden for området. Find rapporten herunder.