En fokuseret og effektiv løsning til din kommunes miljøtilsyn

Med MiljøWeb får din kommune en moderne IT-platform til miljøtilsyn, som er udviklet med fokus på effektiv sagsbehandling og brugervenlighed. Løsningen er opdelt i moduler til brug for virksomheder, landbrug og vandanlæg - det betyder, at MiljøWeb kan tilpasses til din kommunes individuelle behov.

Effektiv integration af fagdata

MiljøWeb er en webbaseret portalløsning – driftet af Sweco – som automatisk samler data fra forskellige kommunale systemer. Med MiljøWeb bliver det derfor nemt for dig at optimere din sagsbehandling uden dobbeltindtastninger af data.

I MiljøWeb er det nemt at finde frem til nødvendige informationer ifm. din konkrete sag. Alle skærmbilleder er målrettet den specifikke opgave, som du sidder med. Kombinationen af egne data, data fra andre systemer og GIS-kort giver dig et optimalt overblik over alle relevante informationer.

MiljøWeb hjælper dig desuden med at have overblik over alle dine igangværende opgaver i forbindelse med miljøtilsyn på virksomheder, landbrug og vandanlæg.

Understøtter den kommunale infrastruktur

MiljøWeb lever allerede nu op til de krav, som din kommune fremadrettet kommer til at stille jeres IT-leverandører i forhold til understøttelse af den fælleskommunale infrastruktur – både i forbindelse med anvendelse og udveksling af data.

Skabes sammen med brugerne

Vi ved, at de bedste løsninger udvikles, når brugerne af produktet bliver inddraget i processen. MiljøWeb kan skræddersys til din organisation, og som bruger bliver du løbende inviteret med ind i maskinrummet, hvor du kan komme med input til tilretninger og nye funktioner. På den måde sørger vi for, at MiljøWeb altid er tilpasset jeres ønsker og behov.

Derfor skal du vælge miljøweb

  • Intuitiv og moderne brugerflade – logisk og nem for dig som bruger
  • Alle relevante data er automatisk tilgængelige, når du skal træffe miljømæssige afgørelser
  • Indbyggede GIS-kort giver et hurtig overblik, så du nemt kan orientere dig om nærmiljøet i forbindelse med din sag
  • Integrationer til jeres interne systemer via den fælles kommunale infrastruktur – omfatter adgangsstyring, økonomisystem og ESDH-system.