Water & Wellness, Frederiksberg

Den 4.700 m2 nye hal på Frederiksberg kommer til at rumme 25 m svømmebad, morskabsbassin med vandrutsjebaner, varmtvandsbassin, spa og meget mere. Den nye svømme- og gymnastikhal opføres som OPP, hvor Gribskovgruppen vil være driftsansvarlig, og i projektet er Gribskovgruppen derfor ansvarlig OPP-operatør. Sweco er ingeniørrådgiver for alle ingeniørdiscipliner inkl. svømmebadstekniske installationer.

Fakta

Kunde: Leisure Danmark ApS og Gribskov Gruppen

Arkitekt: 3x SKAK arkitekter og MASU Landskabsarkitekter

Periode: 2015-2017

Anlægssum: 160.000.000 DKK

Areal: 4.700 m2

Beskrivelse

Bygningen opføres i flere etager: I stueplan vil der blive etableret en sportshal, på anden sal vil der være en hal til springgymnastik, mens der i kælderplan vil blive etableret svømmebade. Derudover vil bygningen rumme omklædnings- og badefaciliteter, fitness, wellness-område, café, møde- og klubfaciliteter samt udvendige p-anlæg.

Sweco har fra projektstart arbejdet tæt sammen med Gribskovgruppen og arkitekterne for at optimere energiforbruget, driftssikkerheden og sikre vandkvaliteten ved at vælge de bedste produkter på markedet.

Swecos ydelser omfatter miljø- og geotekniske undersøgelser, økonomiske beregninger, projektering og projekteringsledelse, svømmebadstekniske installationer, brandrådgivning, projektering af anlæg udenfor, fagtilsyn og driftsrådgivning. 

Kontakt