Fujitsu

Farver, materialer og møbler er inspireret af gamle japanske bygninger, hvor materialer, strukturer og farver er diskrete, ligesom skydedøre går igen i projektet. Naturlige materialer såsom træ, læder og silke er gennemgående i projektet.

Fakta

Projekt: Fujitsu

Rolle: Arkitekt

Størrelse: 800 m2

Lokalisering: Malmö

Bygherre: Fujitsu

Ansvarlig arkitekt:

Beskrivelse

Sweco Architects har forestået indretningen af Fujitsu´s nye kontor i Malmö, der rummer 60 kontorarbejdspladser. Det nye kontorlandskab blev skabt på baggrund af en brugerproces, hvor det blev tydeligt, at brugernes ønske var, at projektet skulle tage afsæt i firmaets japanske rødder og samtidigt have fokus på det gode arbejdsmiljø. Sweco´s indretningsarkitekter udformede på den baggrund et koncept for indretningen, der tager afsæt i vision om en gammel japansk have med tehuse.

Således blev konferencelokaler og mødelokaler placeret i forskellige vinkler i det åbne kontorlandskab, hvilket skaber fine rumligheder i form af mindre nichier og store åbninger.

Konceptet for farver, materialer og møbler er inspireret af gamle japanske bygninger, hvor materialer, strukturer og farver er beskedne derfor faldt valget på jordfarver, ligesom skydedøren går igen i projektet. Naturlige materialer såsom træ, læder og silke er gennemgående i projektet.