Danske Bank Malmø

Indrettet i det gamle bevaringsværdige Centralposthus. Projektet udstråler professionalisme og afdæmpethed, hvilket går igen i projektets farveholdning. Der er ligeledes lagt stor vægt på gedigne materialer og flotte detaljeløsninger.

Fakta

Projekt: Danske Bank

Rolle: Arkitekt

Størrelse: 3.600m2

Lokalisering: Malmö

Bygherre: Volito Fastigheter AB og Danske Bank

Sweco Architects bygningsbevarings team og indretningsarkitekter har forstået ombygning og indretning af det gamle bevaringsværdige postkontor i Malmø, således at det i dag huser Danske Banks full-service filial, der både tilbyder finansiering til erhvervslivet og private.

Projektet er udformet med fokus på de større krav der stilles til banker. Derfor har det været vigtigt at projektet udstråler professionalisme og afdæmpethed, hvilket går igen i projektets farveholdning. Der er ligeledes lagt stor vægt på gedigne materialer og flotte detaljeløsninger. Projektet skal signalerer kvalifikationer, hurtige svar og danne rammen om det tillidsforhold der skal være mellem bank og kunde. Samtidigt skal projektet sikre effektive og serviceorienterede arbejdsgange.

Bygningen, der er på fire etager, huser ud over ekspeditionen, kontorplader, mødelokaler, lounges område og personalekantine.

Sweco Architects har forestået brugerdialog og projektering.