0 af 0 for ""

Willemoesgade

En af Danmarks største rådgivende ingeniør- og arkitektvirksomheder, Sweco, forfølger sin strategi om at bringe integrerede rådgivningsydelser tæt på kunderne med åbningen af et fælles ingeniør- og arkitektkontor centralt i Aarhus. Et historisk bygningskompleks på Trøjborg, som transformeres af virksomhedens egne arkitekter og ingeniører, skal danne rammen om den nye arbejdsplads, der vil huse mere end 180 medarbejdere.

”Beslutningen om at samle vores århusianske afdelinger i Sweco og Årstiderne Arkitekter på en fælles lokation styrker utvivlsomt vores samarbejde og åbner mulighed for at levere endnu bedre integreret rådgivning til vores kunder i Jylland. Vi oplever en stigende efterspørgsel på integrerede løsninger, og flere projekter kalder på både ingeniør- og arkitektfaglige ydelser. Det er min klare overbevisning, at vi imødekommer den efterspørgsel bedst, når vi sidder fysisk sammen,” fortæller Dariush Rezai, CEO i Sweco Danmark.

På det nye fælles kontor samles Swecos ingeniører fra Skejby i Aarhus N med arkitekttegnestuen fra Ceresbyen i Aarhus C. Sammenlægningen vil bygge på erfaringer fra Swecos hovedkontor i København, hvor 1200 arkitekter og ingeniører sidder fysisk sammen, og fra Silkeborg, hvor man sidste år etablerede en ny ingeniørafdeling på Årstiderne Arkitekters tegnestue.

Medarbejderne skaber egne rammer
Det bliver det historiske bygningskompleks på Willemoesgade i bydelen Trøjborg, der skal danne rammen om den nye fælles arbejdsplads, hvor op mod 180 ingeniører og arkitekter vil have deres daglige gang. Årstiderne Arkitekter og Sweco kommer selv til at stå for transformationen af det tidligere fabriks- og lagerkompleks, som nu skal omdannes til et moderne kontormiljø. Det nye kontor bliver en stor arbejdsplads i byen, som vil tilføre masser af liv til området omkring Willemoesgadekarreen.

Transformationen af bygningen er allerede begyndt, og planen er, at medarbejderne i Aarhus flytter sammen på det nye kontor i 3. kvartal af 2020.

For yderligere information:
Anne Aksglæde Stahl, kommunikations- og marketingchef, Sweco Danmark
T: +45 2165 6455 E: anne.aksglaede@sweco.dk