0 af 0 for ""

 

  1. november 2021

TRUST genvinder Københavns Kommunes store strategiske partnerskab

De kommende fire år skal TRUST med Sweco ombord igen indgå i strategisk partnerskab med Københavns Kommunes bygherreenhed Byggeri København (ByK).

Det er netop blevet offentliggjort, at TRUST-teamet har genvundet Københavns Kommunes strategiske partnerskab, der er blevet udbudt for anden gang.

”Vi er beærede over, at TRUST-teamet er blevet tildelt Københavns Kommunes strategiske partnerskab. Byggeri København tog for godt seks år siden et modigt valg og lancerede Danmarks første strategiske partnerskaber. I dag står vi med over 40 færdige TRUST-projekter og en masse viden og læring samlet i et formidabelt team. Vi er stolte over, at Byggeri København betror os at skubbe samarbejdet ind i en ny fase. Det bliver ikke ”business as usual”, det bliver med et skarpt blik på, hvordan vi forbedrer og videreudvikler partnerskabsformen,” siger Henrik Mielke, adm. direktør for Enemærke & Petersen.

TRUST er skabt af Enemærke & Petersen, Nøhr & Sigsgaard, Sweco, Dominia, Kragh og Berglund, Norconsult og LYTT Architecture samt en række tilknyttede samarbejdspartnere, der i 2016 vandt Byggeri Københavns første udbudte strategiske partnerskab nogensinde, der tillige var sin det første af sin slags i Danmark.

Næste niveau

‘TRUST og ByK har gennem årene sat nye standarder for samarbejdsformer i byggeriet, hvor alle fagligheder såsom arkitekter, ingeniører, landskabsarkitekter og entreprenører sidder side om side i et engageret tværfagligt fællesskab med fælles mål.

Samtidig har TRUST de sidste fem år dokumenteret bevist, at integreret rådgivning herunder også entreprenørrådgivning skaber projekter, som afleveres til den aftalte tid, økonomi og kvalitet til gavn for byens børn og unge.

Der er også masser af glæde og taknemmelighed at spore hos manden, der har styret ByK med TRUST-partnerskabet i de sidste fem år:

”En stor tak til Byggeri København for tildelingen af det næste strategiske partnerskab – det er en festdag på TRUST-kontoret, som vi har kæmpet hårdt og intensivt for. Vi har de sidste fem år haft en stærk bygherre, som har villet det interessebaserede samarbejde, og som har forpligtet sig til partnerskabet. De har investeret en masse energi i, sammen med os, at få forandringen til at blive en succes. Vi glæder os meget til at løfte partnerskabet til næste niveau i fællesskab,” siger Kim Thinggaard, partnerskabsdirektør.

Ambitiøst bæredygtighedsfokus

Ambitionerne for den næste periode af det strategiske partnerskab er ifølge Uffe Bay-Smidt, markedschef i Sweco, igen at sætte nye standarder for branchen.

”De sidste fem år har vist os, at integreret rådgivning herunder også entreprenørrådgivning skaber projekter, som afleveres til den aftalte tid, økonomi og kvalitet. Vi har bevist, at et tæt tværfagligt samarbejde mellem byggeriets parter kan sætte nye standarder for branchen. Det nye partnerskab kommer til at have et virkeligt ambitiøst bæredygtighedsfokus som fx genanvendelse af byggematerialer, emissionsfrie byggepladser, affaldsminimering og DGNB-certificering. Vi håber og tror på, at vi igen kan være med til at flytte branchen,” siger Uffe Bay-Smidt.

Det nye partnerskabet løber fra 2022 til 2025.

Det forventes, at Københavns Kommune (Byggeri København, ByK) vil indgå aftalen med TRUST-teamet efter udløbet af standstill-perioden.