0 af 0 for ""

Sweco flytter i nyt hovedkontor

Den 1. oktober markerer dagen, hvor Sweco endeligt flytter ind i nybygget hovedkontor i Ørestad og siger goddag til et moderne og bæredygtigt arbejdsmiljø.

”Vores nye domicil reflekterer i meget højere grad end vores gamle hovedkontor, hvem vi er som virksomhed, og understøtter meget bedre vores arbejde som multidisciplinær rådgivningsvirksomhed inden for arkitekt- og ingeniørrådgivning; nemlig planlægning og design af fremtidens byer og samfund,” lyder det fra Sweco Danmarks CEO, Dariush Rezai.

Swecos nye hovedkontor på Ørestads Boulevard 41 i København er opført af Skanska. Bygningen har allerede opnået en guld DGNB-præcertificering, og forventes at blive endeligt certificeret snarligt. Det betyder, at den lever op til Green Building Councils fokus på social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed, og dermed blandt andet er med til at sikre et godt arbejdsmiljø for Swecos medarbejdere.

En dynamisk arbejdsplads
Det har hele tiden været Swecos vision med det nye kontor at skabe en arbejdsplads, der summer, og hvor dynamikken fornemmes, når man træder ind i bygningen. En bygning der katalyserer videndeling og samarbejde, men samtidig med mulighed for at finde fred og plads til fordybelse. Et moderne og fleksibelt miljø, der repræsenterer bæredygtighed, og hvor Sweco er tæt på kunderne og på samme tid forbundet med offentlig transport, indfaldsveje og lufthavn.

”Atriummet og mødecentret i det nye domicil udgør de perfekte rammer for kundearrangementer og events, og etagerne, hvor vores forskellige afdelinger sidder, er skabt med et fokus på samarbejde, videndeling og fleksibilitet,” kommenterer Dariush Rezai og afslutter:

”Vi har ventet en del år på at få et nyt hovedkontor, så nu glæder vi os til at byde kunder og samarbejdspartnere velkommen i vores nye lokaler, så kom endelig forbi til en kop kaffe og en snak om, hvordan vi sammen kan skabe en bæredygtig fremtid.”

Medarbejderne blev på første dag budt velkommen med morgenmad og velkomstposer.

Fakta om Swecos nye hovedkontor

  • Antal kvadratmeter: 11700 m2
  • Bygherre: Skanska
  • Byggeår: 2016 – 2018
  • Antal medarbejdere: 784
  • Adresse: Ørestads Boulevard 41, 2300 København S