0 af 0 for ""

Stig Lohmann-Devantier

  1. August 2022

Sweco finder ny afdelingsdirektør til Byggeri-divisionen

Stig Lohmann-Devantier bliver ny afdelingsdirektør og får ansvaret for at fortsætte den positive udvikling af forretningsområderne Bygherrerådgivning, Byggeledelse & Arbejdsmiljø.

Sweco styrker sin Byggeri-division med ansættelsen af Stig Lohmann-Devantier. I stillingen som afdelingsdirektør for Bygherrerådgivning, Byggeledelse & Arbejdsmiljø får han ansvar for den landsdækkende forretning.

”Stig er en erfaren profil med en bred faglig tyngde og en stor forretnings- og kundeforståelse. Jeg er meget glad for at få ham med ombord, og jeg er sikker på, at vi med Stig som ny afdelingsdirektør vil fortsætte med at udvikle forretningsområderne og styrke vores position som førende rådgiver på et konkurrencepræget marked,” siger Lars Bork, Divisionsdirektør for Byggeri i Sweco.

Stig Lohmann-Devantier er uddannet maskiningeniør med speciale i energi og installationer og har en HD i Ledelse og Organisation. Han kommer med mangeårig erfaring som både bygherre, rådgiver og entreprenør med indgående kendskab til bygge- og energibranchen i ind- og udland.

Med sig i bagagen har han en lang karriere i Ørsted som projektleder og siden chef, fra Cowi som bygherrerådgiver og dernæst afdelingschef med ansvar for 80 medarbejdere inden for bygherrerådgivning og byggeledelse herunder ansvar for strategi, kunder og udvikling. Senest har han været afdelingschef i ABC – Rådgivende Ingeniører.

”Som bygherrerådgivere, byggeledere og arbejdsmiljøkoordinatorer spiller vi en vigtig rolle ved at hjælpe private og offentlige bygherrer godt fra start til mål, bidrage med værdi og skabe tryghed i de spændende tider, hvor samfundsudviklingen og nye lovkrav sætter rammen for en fælles bæredygtig fremtid. Jeg glæder mig til at blive en del af et utroligt, tværfagligt stærkt landsdækkende setup i Sweco og til sammen med mine nye kollegaer at gøre en forskel for hinanden og for vores kunder,” siger Stig Lohmann-Devantier.

Stig Lohmann-Devantier er tiltrådt stillingen som afdelingsdirektør i Swecos Byggeri-division pr. 15. august. Han afløser Henrik Leksø på posten, der er skiftet internt til en stilling som afdelingsdirektør i Sweco Facilities Management.

 

Stig Lohmann-Devantier

Afdelingsdirektør / Bygherrerådgivning / Byggeledelse & Arbejdsmiljø