0 af 0 for ""

Jeppe Madsen

  1. maj 2022

Sweco Danmark udnævner ny CFO

Jeppe Allert Madsen tiltræder som CFO og bliver del af direktionen i Sweco Danmark A/S. Han kommer fra en stilling som divisionsdirektør i Sweco Danmark og har igennem snart 20 år bestredet en række forskellige ledende roller i virksomheden.

Det er et velkendt ansigt, der fra 1. august får det overordnede finansielle ansvar i Sweco og indtræder i direktionen som CFO. 38-årige Jeppe Allert Madsen har nemlig siden 2004 haft sin gang i virksomheden, hvor han startede som regnskabselev i det daværende Carl Bro.

Siden har han bestredet en lang række poster i Sweco Danmark, hvilket har bragt ham rundt i størstedelen af forretningen inden for såvel det finansielle som ledelsesmæssige. I starten som Finance Manager, og siden som afdelingschef, afdelingsdirektør og divisionsdirektør i bl.a. Byggeri, Vand, Energi & Miljø samt International og senest som direktør for Intelligent Society.

Jeppe Allert Madsen overtager stillingen fra Steen Steensen, som efter eget ønske stopper i Sweco Danmark for at tiltræde som direktør i en familieejet virksomhed på Vestsjælland.

”Med Jeppe Allert Madsen får vi i Sweco Danmark en CFO med en solid finansiel baggrund kombineret med en dyb og omfattende forretningsforståelse, som udgør et stort aktiv i vores vækstrejse. Herudover har Jeppe gennem sine knap 20 år i virksomheden et indgående og bredt kendskab til vores virksomhed og kultur. I samme moment ønsker jeg at takke Steen Steensen for sin store indsats og rolle i den positive udvikling, som vi har været igennem de seneste fem år,” siger Dariush Rezai, CEO i Sweco Danmark.

Vender tilbage til oprindelig faglighed

Jeppe Allert Madsen er økonom med en HD og en MBA fra CBS og blev allerede som 34-årig en del af landeledelsen i Sweco Danmark. I de seneste tre år han haft det overordnede ansvar for Swecos teknologi-, drift- og asset management-forretninger samt Swecos internationale aktiviteter, men nu vender han altså tilbage til sin oprindelige faglighed.

”Jeg har igennem snart 20 år haft fornøjelsen af at arbejde i en virksomhed, der har givet mig muligheden for at vokse fagligt og menneskeligt og samtidig lære forretningen at kende i både bredden og dybden. At blive CFO og en del af direktionen i Sweco Danmark er en drøm, som går i opfyldelse for mig, og jeg er både glad og stolt over den tillid, som virksomheden har vist mig,” siger Jeppe Allert Madsen, og fortsætter:

”Sweco er inde i en særdeles positiv udvikling, hvor vi vokser organisk og akkvisitivt og har evnet at løfte indtjeningen til et markedsledende niveau. Jeg er overbevist om, at vi har forudsætningerne for at fortsætte den positive udvikling og ser på et personligt plan frem til at bidrage til at opnå vores ambitiøse mål for fremtiden,” slutter Jeppe Allert Madsen.