0 af 0 for ""

Ny milepæl er nået for Swecos kommende hovedkontor

Der var blå himmel og vind i dannebrogsflagene i går, torsdag den 12. oktober, da Swecos kommende hovedkontor kunne fejre rejsegilde. Og der var prominente navne blandt gæsterne – blandt andet Københavns overborgmester, Frank Jensen, som havde taget en time ud af sin travle kalender for at byde Sweco snarligt velkommen i Københavns Kommune.

Duften af grillpølser havde bredt sig på tredje sal, hvor glade håndværkere og involverede i projektet, Holscher Nordberg, KPC, Skanska, Københavns Kommune, Sweco Architects og Sweco, var samlet for at markere rejsegildet.

Udover den traditionelle rejsegildemenu bød eftermiddagen på seks fine taler blandt andet fra projektchef i Skanska, Carsten Plambech, Københavns overborgmester, Frank Jensen og CEO for Sweco Danmark, Dariush Rezai. Sidstnævnte benyttede lejligheden til at takke for et godt samarbejde med de involverede parter, men også at uddybe, hvor stor betydning det får for Sweco at kunne arbejde i en moderne bygning, hvor rammerne til at skabe dialog og videndeling er i top.

Opførelsen af bygningen går nu ind i næste fase og forventes at stå klar til indflytning i 2018. Den vil fremover skulle huse knap 800 medarbejdere, som planlægger og designer fremtidens byer og samfund.