0 af 0 for ""

Nu flytter KANT arkitekter ind

Mandag d. 17. august flytter 87 arkitekter fra KANT arkitekter ind på Swecos hovedkontor i København. Sammenlægningen af de to kontorer er endnu et led i Swecos strategi om at tilbyde kunderne fuldt integrerede rådgivningsydelser fra fælles arkitekt- og ingeniørkontorer.

Mandag d. 2. marts blev det offentliggjort, at den anerkendte danske tegnestue KANT arkitekter er blevet en del af Sweco. I dag markeres endnu en vigtig milepæl i Sweco, hvor KANT arkitekters 87 medarbejdere er flyttet ind i Swecos hovedkontor i Ørestad.

”Det er en del af vores strategi at tilbyde vores kunder fuldt integrerede rådgivningsydelser fra fælles arkitekt- og ingeniørkontorer. Det er min klare overbevisning, at vi imødekommer kundernes efterspørgsel på integreret rådgivning bedst ved at sidde fysisk sammen – vi opnår en række faglige synergier, hvor vi gør hinanden bedre, og samtidig skærer vi unødig koordinering mellem parterne væk. Det kommer kunderne til gode. Derfor er det også et naturligt skridt, at vi samler vores arkitekter i København under samme tag som følge af opkøbet,” siger Dariush Rezai, CEO i Sweco Danmark.

På nuværende tidspunkt har Sweco fælles arkitekt- og ingeniørkontorer i København og Silkeborg, og i efteråret 2020 slår virksomheden også dørene op til fælles kontorer i Odense og Aarhus.

Swecos arkitektdivision tæller mere end 300 medarbejdere, hvoraf ca. 180 fra i dag sidder i Ørestad, København.