0 af 0 for ""

Britt Kielstrup Hansen tiltræder som divisiondirektør for Planning & Design i Sweco Danmark

Britt Kielstrup Hansen tiltræder den 1. september som ny divisionsdirektør for Planning & Design i Sweco Danmark. Britt Kielstrup Hansen er rekrutteret internt og kommer fra en stilling som afdelingschef for Planning & Design i Odense.

Vi ser frem til, at Britt tiltræder i stillingen som divisionsdirektør. Sweco er den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise, og det ved Britt alt om. Hun har været i Sweco i en årrække og har et indgående kendskab til både forretningen og markedet. Der er ingen tvivl om, at hun vil fortsætte Swecos stærke udvikling og udbygge vores position som Europas største rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed,” siger John Chubb, President, Sweco Danmark.

“Jeg glæder mig til at tage hul på de nye udfordringer og til sammen med Swecos højt specialiserede og engagerede medarbejdere at styrke og udvikle Swecos markedsposition yderligere – til glæde for vores kunder og samarbejdspartnere. Vi kan som Europas største rådgiverfirma altid løse enhver kundes udfordringer ved at tilbyde vores kunder de rette kompetencer til ethvert projekt. Vi kan bringe vores internationale kompetencer og knowhow i spil og sikre vores kunder og samarbejdspartnere den optimale rådgivning. Vi er i Sweco markedsførende på BIM og IKT, og yderligere udvikling samt styrkelse er et af de strategiske mål, som jeg vil have stort fokus på,” siger Britt Kielstrup Hansen.

Britt Kielstrup Hansen er uddannet konstruktionsingeniør og startede sin karriere hos Carl Bro A/S, der siden blev til Sweco. Hun har arbejdet i afdelingerne i Kolding og Odense. Hun er 46 år og har to børn.

For yderligere information:

John Chubb, President, Sweco Danmark, john.chubb@sweco.dk
Britt Kielstrup Hansen, Division director, Planning & Design, brittkielstrup.hansen@sweco.dk
Grete Buhl, Head of Communications, grete.buhl@sweco.dk