0 af 0 for ""

Bred projektportefølje var med til at sikre et godt 2017

I februar udkom Swecos årsrapport for 2017. Og med en omsætning på 16,9 milliarder svenske kroner (ca. 12,7 milliarder danske kroner) er den et bevis på en række gode takter, som blandt andet er skabt med en bred og international projektportefølje i bagagen.

Swecos årsrapport for 2017 viste et stærkt resultat – faktisk var det fjerde år i træk med rekordresultat på både top- og bundlinje. Her nogle måneder efter at tallene er offentliggjorte, er årsrapporten udkommet i en mere detaljeret version, som udover de økonomiske nøgletal også viser et udpluk af de projekter, Sweco har været med til at sætte i gang sidste år.

Fokus på modernisering og udvikling
Internationalt set er Sweco blandt andet repræsenteret i rollen som rådgiver indenfor konstruktioner, bygningsinstallationer og BIM i den finske by Kuopio. Her planlægger man en ny og moderne bydel, der skal give attraktive rammer for byens indbyggere og virksomheder.

I Sydafrika er det derimod omstillingen til vedvarende energi fra sol og vind, som er i højsæde. I samarbejde med Eskom, det sydafrikanske energiselskab, hjælper Sweco med at implementere nye teknologier og metoder, der skal være med til at indfri Sydafrikas klimamål.

Vender man blikket mod Danmark, er Sweco involveret i genudviklingen af Carlsberg Byen i København, omfattende skybrudssikring af Amalienborg Slot og den nye fjordforbindelse ved Frederikssund, der er med til at lette trafikken omkring Roskilde fjord.

Ovenstående er blot nogle af de projekter, som bliver beskrevet i årsrapporten. Vil du vide mere, kan du finde dem via linket nedenfor, hvor du også kan se eller gense resultatet for 2017.

Læs Swecos årsrapport