Sweco lancerer Urban Insight og udgiver den første Urban Move rapport

/contentassets/f9d2e833caa74f1e8ab2cf1182057239/sweco_urbaninsight_770x380.jpg

Sweco lancerer Urban Insight og udgiver den første Urban Move rapport

6 februar 2018
I det nye Urban Insight initiativ vil Swecos eksperter udforske, hvordan forskellige urbane strukturer i Europa påvirker indbyggernes muligheder for at få opfyldt deres behov og præferencer. Urban Insight beskriver også, hvordan dette i sidste ende påvirker den måde, byområderne er struktureret på.

“Hos Sweco ønsker vi at deltage aktivt i planlægningen og udformningen af en mere bæredygtig fremtid ved at bidrage med vores ekspertise. Vi brænder for at udforske, hvordan forskellige urbane strukturer i Europa påvirker indbyggernes evne til at få opfyldt deres behov og præferencer, og i sidste ende hvordan dette påvirker den måde vi vælger at strukturere byområderne på. At designe attraktive og funktionelle byområder kræver viden om, hvad der fungerer lokalt og en forståelse af det europæiske perspektiv – samt et innovativt mindset. Samlet set betyder det at have indsigt i byers forhold – eller som vi kalder det, ”Urban Insight”. Med vores ”Insight” rapporter ønsker vi at dele vores viden og demonstrere vores ekspertise, og vi håber at komme i dialog med vores kunder, medarbejdere og interesserede borgere”, siger Tomas Carlsson, Swecos President og CEO.

Urban Insight er baseret på en række vidensrapporter udarbejdet af eksperter fra Sweco. Det er et langsigtet initiativ med et forskelligt tema hvert år. Temaet for 2018 er ”Urban Move” med fokus på mobilitet og bæredygtig udvikling af transporten i Europa.

Den første rapport, Redefining Bridges and Tunnels for the Next Generation of Our Cities, udarbejdet af et hold eksperter fra Norge, markerer starten på et årelangt engagement i ”Urban Move”. Eksperter fra hele Sweco vil dele deres viden om og indsigt i dette tema og fokusere på forskellige aspekter af byudvikling fra indbyggernes perspektiv.

I Redefining Bridges and Tunnels for the Next Generation of Our Cities forklarer Swecos eksperter, hvorfor tunneler og broer ikke længere udelukkende skal betragtes som bygværker, der skal lette transport. Snarere skal de områder, hvor tunnelerne og broerne står, og de rum, som de skaber, tilføje værdi og forbedre indbyggernes livskvalitet ved at forenkle eller forskønne byen. Forfatterne giver også eksempler på broer og tunneler, der har løst bymæssige udfordringer og er blevet til fleksible, flerfunktionelle bygværker i byer af forskellig størrelse ved at tilføje værdi til byen og dens indbyggere. 

Hent rapporten her.

For mere information om Urban Insight, besøg: http://www.swecourbaninsight.com/