Sweco udvider på det tyske arkitekturmarked

Sweco udvider på det tyske arkitekturmarked

19 oktober 2016

Sweco opkøber Jo. Franzke, et tysk arkitektfirma med 40 ansatte. Sweco fortsætter således med at udvide sine tilbud og sin tilstedeværelse på det tyske marked.

"Kendt for sin arkitektoniske ekspertise inden for kommercielle bygninger, boliger og byplanlægning vil Jo. Franzke supplere Swecos tyske forretning på en rigtig god måde. Sweco planlægger og designer fremtidens samfund og byer, og det er arkitekturen en vigtig del af. Dette er Swecos andet opkøb i Tyskland i år, og vi planlægger at vokse yderligere", siger Ina Brandes, President, Sweco Centraleuropa.

Købet er en del af Swecos vækststrategi, som har til formål at opnå en førende position i hver af de lande, hvor Sweco er repræsenteret. Tidligere på året blev arkitektfirmaet, Ludes, en del af Sweco. Som følge af opkøbet af Frankfurt-baserede Jo. Franzke vil Sweco have næsten 1000 arkitekter, herunder omkring 150 i Tyskland.

"Vi er meget glade for, at Jo. Franzke bliver en del af Sweco. Takket være Swecos størrelse og mange ekspertiseområder, styrker vi vores tilbud og skaber nye muligheder for fremtiden. Vores kunder kan fortsat samarbejde med lokale og engagerede eksperter, der opfylder ethvert behov på en indsigtsfuld måde", siger Jo. Franzke, CEO og grundlægger.

Se pressemeddelelsen her (på engelsk): Release - wkr0006.pdf

For yderligere information, kontakt venligst:

Susanne Schumacher, Head of Marketing and Communication, Sweco Tyskland, +49 421 2032779, susanne.schumacher@sweco-gmbh.de

Åsa Barsness, Kommunikationsdirektør, +46 (0)8-695 66 40, asa.barsness@sweco.se

Sweco planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Vores arbejde resulterer i bæredygtige bygninger, effektiv infrastruktur og adgang til elektricitet og rent drikkevand. Med 14.500 medarbejdere i Europa kan vi tilbyde vores kunder de rette kompetencer til ethvert projekt. Vi løser hvert år opgaver i 70 lande over hele kloden. Sweco er Europas største virksomhed inden for arkitektur- og ingeniørrådgivning med en omsætning på omkring 16 milliarder svenske kroner (1,7 milliarder euro). Virksomheden er noteret på Nasdaq Stockholm.