0 af 0 for ""

Danida projekt

  1. maj 2022

Sweco med i ny rammeaftale med Danida Sustainable Infrastructure Finance

Sweco har indgået en ny fireårig rammeaftale med Danida Sustainable Infrastructure Finance finansieret af Investment Fund for Developing Countries (IFU). I aftalen skal Sweco levere rådgivning om vand, spildevand, energi og klima med projektbæredygtighed som omdrejningspunkt for alle aktiviteter.

I mere end 40 år har Sweco Danmark arbejdet som rådgiver på store projekter i udviklingslandene over hele verden. De seneste projekter omfatter bl.a. et stort vejprojekt i Nepal, et spildevandsprojekt i den pakistanske millionby Lahore og byudvikling i Mongoliets næststørste by.

Nu har rådgiveren indgået en ny rammeaftale med Danida Sustainable Infrastructure Finance (DSIF) til en samlet værdi af 70 mio. kr.

”Vi glæder os over det fortsatte samarbejde med DSIF, der er en meget aktiv og tilstedeværende kunde. DSIF er drevet af stærke værdier, ønsker at promovere innovative løsninger og optaget af at skabe varig bæredygtig effekt i deres projekter,” siger Raquel Alvarez Business Development and Project Manager i Sweco.

Helhedsorienteret tilgang til bæredygtighed

I den nye politik for den danske udviklingsbistand er det afgørende, at projekterne understøtter FN’s verdensmål. Derfor skal projekter, der er støttet af DSIF arbejde med bæredygtighed i dets mange varianter – lige fra teknisk og miljømæssig bæredygtig til politisk, økonomisk og social bæredygtighed.

Udviklingsprojekterne bliver implementeret i DSIF partnerlande, som omfatter 19 lande på tværs af Afrika, Asien og Latinamerika. I den foregående rammeaftale leverede Swecos konsortium rådgivning i projekter i Bolivia, Mali og i Pakistan.

Copy link
Powered by Social Snap