0 af 0 for ""

Nyt kontor i Vietnam øger den lokale tilstedeværelse

Partnervirksomheder og den svenske og danske ambassade var blandt gæsterne, da Sweco Danmarks nye kontor i Vietnams hovedstad, Hanoi, blev indviet fredag den 13. januar 2017.

Det er afdelingen, Water International, som står bag det nye kontor, der især skal være med til at styrke den vietnamesiske vandsektor, men også i andre lande i hele regionen:

”Udviklingspotentialet er enormt i denne del af verdenen, hvor det ofte handler om at hjælpe befolkningen med helt basale behov. Og fordi vi nu er tættere på projekterne, har vi endnu større mulighed for at bidrage til en lettere hverdag for mange,” siger Jens Thøgersen, afdelingschef for Water International, som under indvielsen præsenterede en allerede imponerende række af internationale projekter fra Swecos hånd.   

Indvielsen bød ligeledes på velkomst ved Sweco Danmarks divisionsdirektør for Water & Energy, Ola Hansson og indlæg ved chefrepræsentant for Sweco Danmark i Vietnam, Thi Cam Tu Nguyen. Hun fremhævede blandt andet Swecos arbejde i Vietnam gennem de sidste 22 år. Siden 1995 har Sweco nemlig kunne tilbyde sine services i landet. For Water International har det blandt andet resulteret i afvandingskanaler i Ho Chi Minh City, som øger sikkerheden for indbyggerne, når oversvømmelserne rammer i regntiden, og et velfungerende kloak- og spildevandssystem i det centrale højland, hvor både sundhed og masser af biogødning er blevet sikret.

Hvad skal fremtiden bringe?
Det nye kontor består af både lokale og internationale medarbejdere, som hovedsageligt arbejder med at forberede tilbud, forretningsudvikling samt kommunikation og marketing. Og med åbningen af det nye kontor er ambitionerne for fremtidige projekter høje: 

I Vietnam vil vi være ”first point of contact” indenfor hele paletten af services, som Sweco tilbyder. Vi vil styrke vores netværk i Vietnam, men også i regionen og støtte Swecos igangværende projekter,” afslutter Thi Cam Tu Nguyen og markerer dermed en ny og spændende etape for Sweco Danmark i Vietnam.

For mere information om Water International:
Afdelingschef for Water International, Jens Thøgersen: Jens.Thogersen@sweco.dk
Marketingdirektør og ansvarlig for kontoret i Hanoi, Nils Gardek: Nils.Gardek@sweco.dk
Chefrepræsentant for Sweco Danmark i Vietnam, Thi Cam Tu Nguyen: ThiCamTu.Nguyen@sweco.dk

Læs også: Sweco er med til at sikre rent drikkevand til indbyggerne i Dhaka