0 af 0 for ""

 

Mick Schou Rasmussen

  1. august 2021

Sweco opruster på integreret rådgivning og udpeger ny direktør i Sweco Architects

Mick Schou Rasmussen tiltræder som direktør i Sweco Architects pr. 1. september 2021. Han afløser Torben Klausen, der får ansvar for integreret rådgivning, et nyetableret nøglekundeprogram og Swecos digitaliseringsteam.

Pr. 1. september træder 44-årige Mick Schou Rasmussen et trin op fra sin nuværende rolle som afdelingsdirektør i Sweco Architects Øst for fremover at varetage det samlede ansvar for Swecos arkitektforretning med i alt 330 medarbejdere.

”Jeg er beæret over at blive betroet opgaven som overordnet ansvarlig for så mange ekstremt dygtige arkitekter og konstruktører. Jeg går ydmygt til opgaven og er taknemmelig for den tillid, jeg er blevet mødt med i hele organisationen,” siger Mick Schou Rasmussen.

Mick kom til Sweco i januar 2021 fra en stilling som managing director for VELUX i Storbritannien og Irland, og han har siden arbejdet med at udvikle en ny strategi for Sweco Architects.

”Jeg har brugt tid på at forstå forretningen, og hvordan organisationen opererer, og vi er nu i gang med at implementere vores nye strategi. Vores ambition er at øge vores i forvejen høje arkitektoniske niveau vha. en endnu stærkere metodisk tilgang til arkitektur. Det skal sikre, at vores kunder altid får den højeste kvalitet i deres projekter. Samtidig arbejder vi med at dygtiggøre os endnu mere inden for bæredygtighed og integreret rådgivning,” forklarer Mick Schou Rasmussen.

Mick kommer i sin nye rolle til at referere direkte til CEO Dariush Rezai.

”Mick har gennem de seneste otte måneder gennem konkrete resultater bevist, at han har de kvaliteter, der skal til for at bringe Sweco Architects til næste niveau. Han er enormt stærk på ledelse og strategieksekvering og passer perfekt ind i vores kundeorienterede kultur,” siger Dariush Rezai.

Torben Klausen, Sweco Architects

Ny rolle til Torben Klausen

Sweco Architects hidtidige direktør Torben Klausen fortsætter med at løse opgaver for Sweco i en ny rolle som executive advisor for Dariush Rezai.

”Sweco er førende inden for integreret rådgivning, men der er stadig et stort uforløst potentiale og forbedringsmuligheder, som jeg glæder mig til at give min fulde opmærksomhed. Det kan kun lade sig gøre, hvis jeg frigøres fra den daglige drift. Det er muligt nu, hvor to opkøb er gennemført og arkitektdivisionen er organisatorisk og resultatmæssigt i god form. At jeg samtidig kommer til at fokusere der, hvor mit hjerte banker allermest – hos kunderne – det passer mig virkelig godt,” siger Torben Klausen.

Dariush Rezai glæder sig over at få nye, erfarne kræfter på direktørposten og at få ekstra ledelseskraft til at eksekvere på Swecos vigtigste strategiske indsatsområder.

”Jeg er utroligt glad for samarbejdet med Torben og glæder mig til et nyt kapitel i vores samarbejde. Torben har gjort en kæmpe indsats som overordnet ansvarlig for arkitekterne, og han overlader en stærk forretning til Mick,” slutter Dariush Rezai.